USB flash disk

Dobrý den
Mám takový problém připojím flash disk k pc, ale nevidím ho.Vše normálně funguje zasunete flash do pc nainstaluje se ovládač pak napíše že zařízení je připraveno, ale na flash se nedostanu není vidět, ale je vidět ve správci disků viz obrázek http://imgmb.com/?display&c=0328c50c305f&i=0011.jpg , ale nedá se s ním nic robit ani přiřadit jine písmeno a tak podobně ve vlastnostech je vše v pořádku.na jiných pc je to stejne, zkoušel jsem i na jiných systémech(xp, vista) já mám win 7, i jsem odinstaloval ovládače a stále stéjne.zkusté poradit co s tím, že by úplně odešel no potřeboval bych se nějak do něj dostat mám tam nějaké data.
Zkuste poradit.
Předem děkuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

očividě se jedná o fyzické poškození... možná ti pomohou v servisu, ale data se dají dostat z klasichých HDD, z flashdisků už je to větší piplačka, obávám se, že to ani nepůjde... takové už flashdisky jsou..

Obrázek uživatele gutter

I já mam takové tušení, že bude KO. , jenom mi mate že ve správci je vidět

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

je to hardware, jehož identifikační prvky fungují.. ale nejspíš nefunguje vnitřní paměťová logika a je to tedy jen prázdné zařízení... typicky je to na reklamaci, pokud je to do 400, tak na vyhození...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.