Spousteni pocitace

Dobry den, mam problem se spoustenim pocitace. Mam novou zakladni desku, procesor, graf. kartu a pamet...Vypada to ze je vsechno zapojene tak jak ma, ale nespusti se mi monitor.Graf karta po me vyzaduje minimalne 450w zdroj, mel sem 380W nejelo, ted mam 550 a nejede stejne.Zakl. deska - MSI K9NU Neo-V, nVidia M1697,procesor - AMD A64 X2 3800+ EE (socket AM2) Box, graf. karta - VGA HIS Excalibur X1600Pro IceQ, 256MB/128b, DL-DVI a pamet - 1024MB DDR II 667 Mars KINGMAX. Co s tim? Nebo alespon cim to muze byt zpusobeno?

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[9663] re:

Asi vám správně nerozumím, ale základní deska po zapnutí reaguje? Tedy počítač má tendenci spouštět operační systém, zvuková karta běží, ramky i grafická karta běží, jen monitor nezobrazuje nic?

Obrázek uživatele TheALuminium

Máš na této desce signalizaci stavu PC pomocí LED diod? Koukal jsem na manuál k tvojí desce, ale nenašel jsem to tam, jelikož manuál byl dost odfláknutý. MSI to většinou dávají k základní desce jako zadní panel s jedním USB portem a čtyřmi LED diodami signalizujícími stav PC. Poté většinou pak z manuálu zjistíš kde je chyba. A jinak kde ses dozvěděl že grafická karta po tobě chce 450 W zdroj? :-) a poslední věc, když budeš mít čas, tak zkus zapojit procesor, grafiku, jednu ramku a toť vše, nic jiného a spusť PC. Na tomto pokusu uvidíš jak je zatížený zdroj, buďto poběží, nebo ne, ale to se dozvíme asi až poté co vyřešíme problém s tímto. A ještě jedna věc mě napadá, zkontroluj si že máš správně zapojené napájecí kabely nejen k základní desce, ale také 4 pinový napájecí konektor pro procesor. Prostě nejlepší kontrola je manuál :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.