sestavčika do 7000,-

Zdravím, potřeboval bych složit pc do 7000,- bez grafické karty,HDD, bedny a mechaniky. Grafiku mám Sapphire hd 6670, tak tu bych si zatím ještě nechal. Cílem je na tom rozjed stream s DOTA2, pokuď by to bylo možné. Někde mi bylo doporučeno koupit procák od trinity a vykašlat se na tu moji grafiku, tak nevím. Třeba bych z toho šlo udělat dualgrafiku, ať uplně neodepisuju tu mou. Takže za každou radu a sestavičku co navrhnete budu rád. Díky :)

Obrázek uživatele DaniLoble

Nech si radši sestavit PC od nějakých místních IT prodejců pokud budou ochotní. Když si to sestavíš sám, tak v případě že ti odejde zdroj a sebere ti s sebou například grafickou kartu nebo i víc, tak ti neuznají reklamaci kvůli tomu, že jsi nepoužil správný zdroj. Na zdroj ti to sice uznají ale na zbytek ne. Kdejžto prodejce by ti to musel vyreklamovat všechno. Říkám ti to z vlastní zkušenosti, už se mi to párkrát stalo :-)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Jestliže to nechá nebo nenechá sestavit je jedno když má svoje díli ,pokud ti budou stavět komplet tak tu záruku máš jinak ne a když koupí kvalitní zdroj Seasonic Emnemax tak mu nic neodejde. 8:-)

Obrázek uživatele Trautenberk

pročpak by mělo něco odcházet, když mi poradíte teda jakou vybrat dobrou základovku, procák, zdroj, tak aby to nějak sedlo s mojí grafikou, tak budu spokojený. A abych rozjel při nejlepší ten stream.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

http://procesory.heureka.cz/intel-core-i5-3470/specifikace/ tak tento procesor zdroj nějakej z těch co jsem psal 500w a ZD nějakou od Asusu přes 2000 tam se moc nevyznám.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

A s tím se chceš vejít do 7K? S procesorem za 4K? Deska 2 a končíš...
Rozlišuj prosím Stream a Steam - pokud myslíš pouze připojit se k serverům Steamu a na nich hrát Dotu2, je to asi něco jiného, než něco Streamovat :) Nicméně Dota2 patří k náročnějším hrám. HD6670 by ji nicméně měla zvládnout a bude stačit i dvoujádro od AMD (nicméně bych stejně dal quadcore).

Nevím, jestli se do dané ceny vejdeme, ale ASUS M5A97 PRO, AMD Phenom II x4 965 BE, (2x)4GB Corsair Vengance 1600 MHz CL8, Gelid Tranquillo, Fortron Black Power 450W. Řekl bych že jsem těsně nad limitem. U tohodle se o spolehlivost bát nemusíš.

Obrázek uživatele Trautenberk

Samozřejmě že tu mluvím o streamování a né o steam klientu. Každopádně díky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

A jak konkrétně vypadá stream Doty 2? Videoserver se záznamy, nebo co? Jen abych věděl, kterou komponentu počítače je potřeba priorizovat - aktuálně si to nejsem schopen ani představit, co hodláš dělat.

Obrázek uživatele Trautenberk

Jde o živé vysílání pomocí programu xsplit na určitý internetový server např. twitch.tv, a já bych chtěl vědět, jestli by to bylo možné se sestavou, kterou si mi doporučil. A ještě bych poprosil o názor na ten trinity procák, kterej mi někdo doporučil.

Obrázek uživatele Trautenberk

Osobně bych řekl, že se trinity asi nevyplatí.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Nejspíš ani grafika v nejvýkonnějším trinnity neporazí tu tvou, a pokud jo, bude to o prsa = zbytečná intestice. Na grafice závislý nebudeš. A procesor by si s něčím takovým měl v klidu poradit.

Obrázek uživatele Trautenberk

Dobrá tedy, díky moc


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.