seknuti pc restart pc

dobrej chtel bych se zeptan kdys zapnu pc tak se sekne nejde nic akorad zbejva pc restartovat skousel sem a opcas zacne z reproduktoru piskavi zvuk- pak se take opcas sam restartuje treba pri hrani her nebo hnedka po zapnuti skousel sem preinstalovat windows sformadovat oba diski nove ovladace od grafiky zvukove ovladace predem dekuju.

Obrázek uživatele TheALuminium

Nikdy PC nevyhodil BSOD tzv. Modrou smrt? Zkoušel jste MemTest ?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

co je MemTest ? a modra smrt moc se vtomhle neviznam

Obrázek uživatele tatik

Ad memtest
http://www.pcporadenstvi.cz/memtest-86

Ad modrá smrt
je to modrá obrazovka, na které je poměrně dlouhý text začínající slovy : "Pokud vidíte tuto obrazovku poprvé, ..." Je tam chybové hlášení a nejdůležitější je kod chyby 0x0000000, kde místo nul jsou písmena a číslice. Je možné, že modrá obrazovka jen problikne a počítač se restartuje.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tak to semi nikdy nestalo

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

kde stahnu ten Memtes86? dekuju

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tam sem si to stahnul ale nenacte semi to

Obrázek uživatele tatik

Memtest musíte vypálit na CD a nechat z něj následně bootovat. Obdobně jako by jste chtěl instalovat Windows. Pokud jej máte správně vypálen, rozjede se sám. Je třeba jej nechat delší dobu běžet. Klidně i několik hodin. Rozhodně je málo v řádech jednotek minut.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

ano to sem vypalil na cd a dal sem budovat s cd ale nic cetl sem ze to musim vypalit jako orazek nebo co?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

dnes semi pc 3 restartoval a tak 2 stuhnul opravdu si nevim rady skusim ten Memtes86 ten vam ukaze zda mate poradku ram

Obrázek uživatele TheALuminium

Obrázek vypalovat nemusíte :-) ale můžete vypálit soubor jako obraz disku. Nebo-li uložený obraz disku vypálit na CD. To umožňuje například Nero, nebo i CDBurnerXP.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

ano ale kdys to dam tak to napise soubor neznami

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak pokud je to takový problém tak tedy znova.
Stáhnete bootovatelný soubor archivovaný pomocí WinZipu zde http://www.memtest.org/download/4.00/memtest86+-4.00.iso.zip . Nejprve jej rozbalíte programem WinZip nebo WinRar, je to jedno. Po rozbalení archivu se vám objeví ve složce nový soubor s názvem "memtest86+-4.00.iso" tento soubor vypálíte jako obraz disku v jednom z výše zmiňovaných programů. Poté restartujete PC, v BIOSu zkontrolujete jestli je nastaveno bootování nejdříve z mechaniky a poté z HDD. Pokud nevíte kde to je, hledejte v BIOSu "Boot sequence". Na první pozici dejte CD/DVD mechaniku a na druhou HDD. Poté uložte nastavení BIOS a nechte počítač restartovat (to se stane když BIOS opustíte). V Mechanice musíte mít samozřejmě to CD s tím obrazem, který jsme tam vypálili a poté se spustí MemTest, který byste měl nechat jet tak minimálně 3 - 4 hodinky. Pak jeho výsledek pokud možno vyfoťte a dejte nám ho sem. Případně opište údaje ze spodní lišty. Poslední rada, pokud nevíte jak se dostat do BIOSu, tak po startu PC je potřeba mačkat buď "Delete" nebo "F2" někdy i "F10". Každý výrobce to má jinak na to už musíte přijít sám. Tak hodně štěstí a pak napište jak jste dopadl.

Obrázek uživatele gigabyte

tak tady mate to foto urcite nato mrknete ale od doby co sem zmenil antivirus tak se pc nerestartoval a nezamrs zatim

Obrázek uživatele gigabyte

mohu se jeste zeptat jakej ativirus byste mi doporucil v cz pousivam
AVG Anti-Virus Free Edition ale cetl sem ze neni moc dobrej dekuji.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Za sebe vám mohu doporučit Avast 4.8 nebo5.0.Je to freeware program a v češtině.Nechci vás,ale nějak ovlivňovat,počkejte na vyjádření dalších odborníků.

Obrázek uživatele Peca

Tak podle mě je Avast taky lepší než AVG, ale už je to dlouho, kdy jsem ho používal. Mezi nejlepší asi nepatří, ale je zase free.

Já používám Kaspersky Internet Security 2010, ale ten není free, stejně jako další dva výborné "antiviry" ESET Smart security a Norton Antivirus.

Obrázek uživatele TheALuminium

Já se mohu rozhodně přimluvit za Avasta, protože v posledních dvou letech výrazně zlepšil své vyhledávací schopnosti a zařazuje se mezi nejlepší antiviry vůbec. Jediná jeho negativní stránka je ta, že poměrně znatelně zpomaluje chod PC. Všechno kontroluje tak důkladně, že je pomalejší start PC, pomalejší načítání stránek apod. Samozřejmě to záleží na tom jakou máte sestavu. Tohle se mi stávalo na sestavě s jednojádrovým procesorem. Také, jak už jsem napsal v jiném vláknu, myslím si, že nová verze Avasta, by se konečně mohla v tomto zlepšit. Jinak MemTest proběhl v pořádku :???:

Obrázek uživatele gigabyte

dekuju za radu stahnul sem si avast 5.0

Obrázek uživatele gigabyte

myslite ze se pc restartoval a zamrznul kvuli spatnemu antivirusu pousival sem nod 32 ale co sem preinstaloval windows tak to zacalo delat ale od doby co ho nepouzivam tak nic

Obrázek uživatele gigabyte

NESEHNAL BYSTE CD KLIC NA NORTON 2010?

Obrázek uživatele TheALuminium

Warez nepodporujeme, takže si na to dávejte prosím pozor ;-)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

zdeavim chtel bych se zeptat co si myslite o INTERNET SECURITY 2010 OD F-SECURE

Obrázek uživatele TheALuminium

Patří k těm horším antivirům ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

prosim potreboval bych poradit dostal sem pc a preinstaloval sem windows a ma to integrovanou krafiku a zvukovou kartu a nemuzu sehnat graficke ovladace prosim o radu kdys dam podrobnosti hardveru tak tam graficke adaptery nemam dekuju


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.