Sekání Her (poškozený hardware??)

Zdar mám problém z nově nainstalovanýma hrama. Třeba Crysis2 co jsem tam měl už dříve tak se mi neseká. Ale ted jsem si koupil Crysis Warhed a seká se to i v menu. Je mi to divný protože Crysis 2 a Battlefield 3 hraju na Max Detaily s Antialisingem v 1920x1080 a jede na 50 FPS. To mě dělají všechny nově nainstalované hry (GTA IV,CoD2,Singularity atd..) . Nevím od jaké doby to začlo dělat protože já jsem měl na pc asi před 2 měsíci nainstalované CoD2 pak jsem ho vymazal a teď jsem to zase nainstaloval a hrozně se laguje.. (Od té doby jsem v PC nic neměnill)
PC Sestava: Intel Core i7-980 (3.3Ghz)
nVidia GtX 560 Ti (ted´ si nejsem jistej ale asi je od Asusu)
8192 Mb Ram (Kingston HyperX X2)
Western Digital Caviar Black 1500Gb
Dík za rady a tipy. Petr

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Stačilo by mi kdyby jste mi alespon napsali že prostě navíta tak by to bylo lepší než kdyby jste neodpovídali vůbec . Vím že to děláte zdarma a na všechny nemáte čas ale já už zde mám téma alespon týden.
(a taky mi to píše nv4_disp přestal pracovat uložte si práci a pc restartujte . :-( :-( :-(

(A jestli máte nějaký problém se spamingem s touto ip tak toto je pc v kavárně)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Zobrazovací systém nových témat má drobné mouchy - ne vždy se téma ukáže :(
Problém může být jak v grafice, tak v registrech, tak snad v čemkoliv - pokud staré hry stále šlapou a nově nainstalované ne.. Tady bude asi nějaký bordel a primárně bych ho vyčistil formátem disku (a rozdělením na oddíly) a reinstallem systému. Pak se uvidí.. Protože v hardwaru to podle mě nebude.. A mohlo by to být v ovladačích, ale jejich pouhý reinstall by to podle mě nespravil - můžeš to ale zkusit.

Obrázek uživatele Michal Čížek

jediné z HW mě napadá přehřívající se GK, pak to může mít za následek kolaps driveru, zkus MSI kombustor a potrápit jí, klávesou T aktivuješ teplotní graf, ale dle popisu funkčnosti ostatních her se to téměř dá vyloučit.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To se mi právě nezdá - dělá to v nově instalovaných hrách, ve starých ne. Vsadil bych se, že po reinstallu staré hry se stejný problém projeví i tam... Proto bych z toho obvinil SW..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.