Samovolny restart notebooku

Zdravim,
potreboval by som pomoct s notebookom Acer Aspire 5520G. Nejaku dobu som ho nepouzival. Teraz sa nedá spustiť. Po stlačení start tlačidla sa notebook pokusi zapnúť no po 1-2 sekundách sa samovolne reštartuje a takto to pokračuje do nekonečna. Notebook bol otvorený, vyčistený od prachu, ramky boli odskušané, bola nanesená nová teplovodivá pasta. Žiadny ukon nepomohol. Viete poradiť?

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, toto je běžná závada Acer Aspire 5520G, utavil jsi chipset, opraví to jen servis, ale měj na paměti, že to udělá znova. Chlazení této řady NTB je tak mizerné, že to skoro vypadá na záměr výrobce.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Takže treba zavolať servis... Myslíš že by som mohol nechať spodný kryt odmontovaný a chladiť ho pomocou externého ventilátoru s pipe na chipsete? Či to už patrí skôr do tuningu? Ono ten notebook je neustále na chladiacom stojane, takže by sa to tam dalo pripojiť, napájanie by som spravil cez usb, 500mA z usb isto postačí.

Obrázek uživatele Michal Čížek

možná, ale jak říkám, je to konstrukční chyba výroby a udělá to znova, protože nyní je deska pod chipsetem již mírně prohnutá a až vymění chipset, bude střed čipu špatně přiletován, spoj bude držet jen na miniaturním vlásku, který za čas praskne a budeš zase tam, kde nyní. Oprava stojí cca 3500,-Kč tak je jen na tobě zvážit opravu, pokud ano, hned bych ho poslal do světa.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.