problémy s notebookem

Ahoj,potřebuju poradit s mým notebookem a to konkrétně s tím,že mi po zapnuti normálně naběhne windows,ale za pár minut mi začne blikat monitor normálně přeskakuje černá obrazovka a normalní asi po pár vteřínách a už s tím neudělám nic a takhle to je furt. Dál jsem ho ke známému kuli temuž problému a ten mi řekl,že mám špatný harddisk no tak jsme ho dal spravit a po pěti hodinách na mým notebooku už i s novým harddiskem mě to začlo blbnout uplně stejně,je možné,že je zase špatný harddisk?moc děkuji za každou odpověd a radu.....S pozdravem Patrik..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

spíš grafika nebo displej.. to je ale asi na autorizovaný servis..

Obrázek uživatele tatik

Mě se pomalu poroučí notebook do křemíkového nebe. Začalo to tím, že začal blikat display. Takové nepříjemné blikání jako zářivka. Pak se to asi na 2-3 týdny ustálilo a najednou zablikalo a tma.
Tädy je rozhodující, zda je vidět něco na displayi. Musíte jej naklonit a dívat se velmi z blízka.
Jinak bych se přikláněl k TOBiASovu názoru. Na vině může být opravdu grafika, invertor (pokud display bzučí bude to nejspíš invertor) nebo také "zářivka".

Obrázek uživatele patrik671

a je vubec výměna grafiky reálná a cenově dostupná?mám starší notebooku asus a po hledání na internetu jsem nenašel moc kladných odpovědí....

Obrázek uživatele tatik

To chce zvážit. Já kupuji nový notebook. Příklady :
1. grafika bývá často integrovaná = výměna celé základní desky, která navíc už nebude jen tak k sehnání
2. v mém případě invertor 1200 + práce, trubice přibližně to samé, navíc baterie úplně pryč
3. máte zase jen starší věc, kdy může odejít zase něco jiného. U nového notebooku máte záruku minimálně 2 roky.
4. osobně nabývám dojem, že notebook se pomalu řadí do kategorie zboží jako např. varné konvice, které nikdo neopravuje, ale kupuje nové.
5. podívejte se, kolik peněz stojí nový notebook, který Vám bude vyhovovat. Pokud to jsou kancelářské práce, nebudete potřebovat více než 15000 i s daní a display je 15-ti palcový a je zo i vč. OS. Samozřejmě záleží na pozřebě portů.

Možná to bude ale jen malichernost. Záleží tedy na Vás, jestli dáte například 1000 korun za detekci závady.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.