Problém s grafikou Geforce 6200

Ahoj

Mám menší problém s grafikou Geforce 6200 512mb.Koupil jsem si ji před 5 měsíci a teď mi z ničeho nic začla blbnout.Hraju třeba San Andras a pak ho vypnu a brouzdám na netu.Po hodince mi najednou nejde ani jedna hra ale obraz je OK.Ve vlastnostech mám jenom 640x480 4bit přitom plocha je furt na 1024x1280 při 32bit barvách.Karta je rovněž psaná jako Geforce 6200 512mb i parametry,BIOS DAC atd sedí.V PC Wizard je taky jako by se nic nedělo.Mám podezření na vadné ovladače,protože pc bylo nedávno odvirované(ovladače už jsem přeinstaloval)takže je to asi tím že jak jsem je přeinstaloval tak mi tam část narušených Ovladčů zůstala.Nevím.A nebo monitorem protože je nějaký divný od doby co jsem ho zapnul(S jinou GK a PC)a měl jsem na něm barevnou šachovnici.Po asi týdnu se zas probral a od té doby se sám nevypne ani nejde Auto.Poradíte mi čim to může bejt,prosím.

Po restartu to je v pohodě a stává se to jenom jednou za den.

Frekvencea všechno do puntíku sedí Everest,PC wizard AIDA 32

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, sežen si jiný monitor a odzkoušej to na něm, pak by mělo být jasno, jestli monitor, nebo GK.
Zkus i starší ovladače, nejprve GK odinstaluj a pak instaluj.

Obrázek uživatele bombik242

Takže to neni grafikou jo?Protože jinak funguje skvěle.

Obrázek uživatele Michal Čížek

To já nevím, proto ti píšu at zkusíš jinej monitor, ale dle toho jak ti blbne to může být způsobeno monitorem, jen to nevíme jistě.

Obrázek uživatele bombik242

Teď se mi to stalo zas 640x480 a zase 4bity.Ale když dam použít windows se přepnou do toho rozlišení a pak se mohu vrátit na původní a karta zase funguje!!!Takže to bude asi OS tohle totiž na chybu HW nevypadá.

Obrázek uživatele Michal Čížek

a co jsi teda odzkoušel? udělalo to na jiném monitoru? zkusil jsi novější, nebo starší ovladač GK?

Obrázek uživatele bombik242
[67358] Nic

Ani jedno ani druhé.Prostě jsem to zkusil.A ty ovladače jsem dneska přeinstaloval ovladače za jiný a vypadá to že to funguje.Počkám chvíli a napíšu jestli je to v poo nebo ne.

Obrázek uživatele bombik242

Teď mi to udělalo zase.Akorát s tím rozdílem že mi to napsalo Nelze změnit nastavení zobrazení.Pravděpodobně nemáte dostatečné oprávnění.Takže to nejspíš nebude v HW ale v softwaru.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.