Nejde přepínání grafiky NTB Lenovo (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den. Potřeboval bych pomoci s grafikou v mém noťasu (Lenovo ThinkPad E520). Mám ho doma asi týden a nefunguje mi přepínání grafiky HD 6630 a Integrované. Přitom na začátku to šlo. I když navolím ručně dedikovanou tak mi sice CCC hlásí, že je přepnutá, ale není to pravda.Navíc pokud je navolená dedikovaná tak pak se mi rozsype obraz viz foto. Pokud je navolená integrovaná tak je vše v pořádku. Je to na reklamaci nebo dělám někde něco špatně? Ovladače mám aktuální a nepomáhá ani přeinstalování zpět.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ten screen neni zrovna moc užitečný...

Pokud se rozpadá obraz, pravděpodobně je poškozena grafika (upekl jsi jí?).. Můžeš zkoušet různé věci od reinstallu driveru grafiky až po systém, ale tohle vypadá na reklamaci..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ne, neměl jsem čím. Nic jsem na tom nehrál, jen jsem chtěl teď vyzkoušet to přepínání a nic. Reinstal nepomohl. Přeinstaloval jsem co šlo (ovladače) a nepomohlo nic. Přitom obyčejný text ve wordu apod. se zobrazuje dobře. Zlobí to jen u něčeho. Před chvílí jsem přeinstaloval Mozilu na verzi 3.6.24 a je to ok. Navíc nevím jak vrátit systém do továrního nastavení, protože zálohu jsem sice udělal přes recovery od Lenova, ale to už bylo nejspíš pozdě. A jinak nevím o jiné možnosti, jak to vše vrátit zpět.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ideálně přeinstalovat systém...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak jsem to komplet přeinstaloval...grafika jede bez problémů:-) Jen je celý noťas nějaký zabržděný..je o dost pomalejší než předtím a nejdou tlačítka na změnu jasu.Ale to už budu řešit jinde. Díky za pomoc.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Stáhni si ovladače - na základní desku/chipset, grafickou kartu, a hotkey utilitu - vše najdeš na stránkách výrobce, na grafiku pak www.AMD.com

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak je vše ok. Díky za pomoc.Můžete téma ukončit.