Při pohybu myši, využítí procesoru 15-20%

Ahoj, mam takovej problém. Když pohnu myší na kdekoliv na ploše okamžitě vyskočí využítí procesoru na nějakejch 15-20%, někdy i více... Zjistil jsem, že když pohnu myší na ploše, tak vyskočí u explorer.exe zátěž na procesor. Vůbec nevím, co by to mohlo dělat, zkoušel jsem i jinou myš a u té to dělá taky, ale nevyskočí to o tolik. Snad někdo bude vědět, co s tim....

Obrázek uživatele Ajnon

Tak to nedělá jen na ploše, ale uplně kdekoliv, na internetu, v programech, proste kdekoliv. Byl bych moc rád, kdyby mně někdo dokázal pomoci...

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, nikdy jsem toto neřešil, ale myslím, že to bude mít spíš na svědomí jiná aktivita, jako win defender, nebo antivir, který spustí kontrolu při nečinnosti.
Když je myš v klidu je vytížení normální? Pohybem se zvýší a následně zase spadne, nebo i když přestaneš hýbat myší se vytížení drží na těch 30%?

Obrázek uživatele Ajnon

Vytížení procesoru se zvýší pouze pokud pohnu myší a když s ní opět nehýbí vytížení se sníží na 0 nebo 1%. Takže ano, pokud je myš v klidu je vytížení naprosto normální.

Obrázek uživatele Michal Čížek

zkus použít proces explorer, uvidíš tam všechno co zatěžuje CPU, jakmile pohneš myší, něco začne makat, tak tam by to mělo být vidět
http://www.slunecnice.cz/sw/process-explorer/stahnout/

Obrázek uživatele Ajnon

Jakmile hejbnu myší, tak začne makat explorer.exe, nci vic, jen ten.

Edit: Tak jsem zjistil, že to zaleží na tom, kde ta myš je. Když s ni jezdim na ploše, tak pracuje eplorer.exe, ale když s ní jezdim třeba v internetovym prohlížeči, tak pak se zvýší využítí procesoru u něj, ale i ten eplorer.exe taky vyvyjí aktivitu.

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak ti nevím, ještě vyčistit PC na havět, ale to by vytěžování CPU bylo daleko větší, nic jiného mě už nenapadá, tak vydrž, jestli se někdo další ozve.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.