Prasklý pant NTB MSI GX700

Zdravím lidičky.
Včera večer mi bohužel prasknul pant (pravý) na obrazovce a ještě se od něho lehce odchlípnul kryt obrazovky. NTB záruku již nemá a tak se chci zeptat, zda s tím někdo nemáte prosím zkušenosti? Pokud je to možné vyměnil bych si pant a sám, ale nevím jak moc je to reálné? Popřípadě nevíte někdo kolik tak může stát výměna?
Díky moc za info :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Výměnu tipuju v rozmezí 1000-3000 + práce.. Obávám se ale, že nový pant nejspíš neseženeš, jako náhradní díl do auta, budeš to muset dát do servisu a oni si s tím poradí, přičemž ti tam napočítají dalších X poškozených plastů, které musí být také vyměněny a dostanou tě na nějakých 5K...
Je tu pár témat, kde se řešilo, jak by cena vypadala a i zazněly nějaké doporučené servisy, takže bych pohledal a zkusil servisy kontaktovat s dotazem na cenu.. Doporučil bych vyměnit panty oba, protože dřív nebo později ti rupne i ten druhej :D MSi nezklamalo..

Obrázek uživatele Michal Čížek

samotnej pant se dá sehnat kolem 800,- ale určitě ti neprasknul ten kovovej pant, ale plast na kterym to drží, tak kterej?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

jj prdnul ten plast na leve strane ale zatim se to zavira a otevira v cajku tak pohledam nejaky ty servisy a uvidime ... stve me to pac ho mam uz 4.rokem a doted zadnej problem no :-(

Obrázek uživatele Michal Čížek

většinou praskne plast, zadní díl LCD, tam je pantík připevněnej, než to zaneseš do servisu, prohledej aukro a další bazary, hodně se tam prodávají jednotlivé díly.
třeba tady http://www.notebook-dily.cz/lcd-kryty-covery/?p=10 se všechny zadní díly LCD prodávají za 690,- sice ho tu nemají v nabídce, ale určo ho dokážou sehnat.
http://www.notebook-dily.cz/neuvedene-dily/

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

diky moc za odkazy a za rady...rozhodne to na to shopu zkusim sehnat a pak uz jenom nekoho kdo to vymeni za rozumnou cenu:-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.