prehrivani pc a nasledne vypnuti pc

Ahoj uzsem tu kvuli tomu posal prehrivalo semi pc a pak se uplne vyplo , vse bylo v poho dal sem tam novou pastu i vetrak , tyden v poho az do ted teploty jsou vysoke cpu 71 c a konec celi seto vypne opet" i grafika my leze na horu 65 c , poradte nezho rozmlatim dik

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

osvěž mi paměť - jaký máš HW? 71°C je sice víc, ale rozhodně to není sitdown teplota, stejně tak na grafice 65°C je ještě studené..

Obrázek uživatele Luigi

no psal sem tu ze seme prehriva pc kdyz hraju bad company jinak ne :tady mas ty parametry "amd athlon 64x2 dual core processor 5200+ 2.61 ghz . Ram 4 gb , grafika gtx 275, a deska asrock ted nevim ten typ proste statsi deska . :shock:

Obrázek uživatele Luigi

nemuze to bejt tou deskou?zeto treba nepobira?neboze uz dosluhuje fakt nevim :shock: jinak budu vdecnej za kazdou radu .

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

u BFBC2 bych spíš vsadil na nestíhající cpu a ta teplota tomu i odpovídá.. každopádně neměla by být vypínací.. koukni do BIOSu na kolik °C je nastavena shutdown temp, dej ji na 80°C a uvidíme..

Obrázek uživatele Luigi

esne du nato dik dam vedet

Obrázek uživatele Luigi

ted sem byl v tom biosu kdeto presne je cse tice biosu sem lajk popis to nak prosim dik

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

bohužel, BIOS má každá deska jiný a lze jen odhadovat.. hledej něco s CPU a musí tam být shutdown temp.. tak to prostě proklikej, až to najdeš.. nejspíš to bude u CPU nebo hardwre monitor..

Obrázek uživatele Luigi

jasne skusimto dik


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.