pevny disk a chladič procesoru

Dobry Den chtěl bych se poradit.

Procesor:AMD FX- Six-core 3.80 GHZ
a chtěl bych si na nej koupit větší chladič třeba tento:http://www.czc.cz/gelid-solution-tranquillo-revize-2/94405/produkt. a mam otázku,namontuji to jako naprostej lajk ?

Zakladní desku:Asus M5A99X EVO R2.0 (Socket 942)
chtěl bych si koupit co možná nejrychlejší pevný disk ale jsme omezenej v ceně idealni cena by bylo kolem 1500 kč a líbilo by se mi kdyby měl min 750gb.děkuji za každou radu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ano, Tranquillo tam namontuješ, ale přečti si návod. Není to složité, ale ani jasné na první pohled. Jinak prvně dej větrák na chladič, a až pak láduj chladič na desku, a bacha ať si neotřeš pastu.

Z klasických pevných disků je nejlepší Western Digital Black LX, ale za tyhle peníze seženeš asi jen 500GB verzi..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Disk bych vzal tento http://www.czc.cz/wd-caviar-blue-ex-1tb/110330/produkt?utm_source=heurek... ten chladič je dobrej mam ho ,ale ne Rev 2 takže tuším že ty budeš muset při montáži vyndat základní desku.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
Obrázek uživatele Phox

a ještě mam otazku podle toho video navodu to nebude nic težkeho zvladnu to sam ale napadlo mě:na procesoru už větrak mam a čip je pomazanej pastou jakou jsem dostal original a až ten větrak sundam mam pastu očistit a nanest tu co je přibalena u noveho větraku nebo mam nechat tu original a pouze vyměnit ten větrak ? děkuju

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Vyměnit, pokud tím novým je Tranquillo..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.