opakované restartování pc

Zdravím,

prosím o radu. Před chvíli nám několikrát po sobě vypli elektřinu. Když to bylo 2x,tak jsem vypnul celé pc ze sítě. Když už se zdálo,že je to v poho, tak jsem ho zapnul. Jenže mi naběhne,že se načítá windows a pak se restartuje a takhle pořád dokola. Před restartováním problikne modrá obrazovka,ale nejde stihnout přečíst co tam je. Nevíte někdo přibližně co s tím? PC je asi rok staré...konkrétně tohle http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=OXC01CYX01CJO01QLH01RCD01RQY...

díky moc za jakoukoliv radu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

docela dobře složená sestava..
když budeš mačkat F8, vyskočí ti nabídka spuštění systému, dej nouzový režim, jestli najede....
pokud ne, jediné co můžeš je vzít instalačku a pokusit se provést opravnou instalaci, podle mě došlo k poškození nějakých systémových dat.. a pokud ne, tak ten výpadek poškodil nějaký HW fyzicky.. to už by bylo horší..

Obrázek uživatele martink

tak jsem provedl tu opravnou instalaci a jede to...tak snad už to bude dobrý....jen se mi občas stane,že při nabíhání windows mi to zamrzne, tak musím restartovat,ale pak už to najede normálně a nepamatuju,že by to dělalo i předtím....je možné,že je tam pořád něco špatně?

Obrázek uživatele Michal Čížek

ano může, byla provedena opravná instalace, nebo přímo reinstalace? Já bych vtomto případě zazálohoval všechny potřebné data, pak udělal kompletní pomalý formát HDD s následnou úplně novou instalací. Je možné, že HDD dostal nějakou tafku, ale to bych bral v potaz až po té, kdy by se to stávalo na čistém systému s tvrdym formátem HDD.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.