Nové PC

takže rád bych si pořídil nové PC, vybral sem si co bych tak zhruba chtěl ale nevím jestli by to k sobě pasovalo. Rád bych věděl jestli by to tak jak to mám vybraný šlo popřípadě co koupit jinak.

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_13ID010YB801163A0112YE01186...

za všechny rady předem díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[69653] Nové PC

Takže ano, fungova to bude, kompatibilní to je..
Ale udělal bych to jinak. Přehodnotil bych priority, pokud je to na hry, tak je základem grafika a ne procesor, takže bych ušetřil na procesoru (vzal AMD FX-4100 a ASUS M5A99X EVO) a lepší grafiku. Mimochodem máš tam dost levnou a ošizenou základní desku, což by nebylo prospěšné pro stabilitu systému.. Dále bych vzal ramky HyperX Blue 1600MHz CL8, grafiku Sapphire HD6970 DualFan/Flex, a možná i zdroj, protože když jsem zkoumal, jaký si koupím, právě tenhle seasonic jsem si pro hodně špatných komentářů nevybral. Aurum ještě nebyl na světě, takže u mě vyhrál Enermax PRO82+.. A Tobě bych tam lupnul velice pěkný Aurum 500W.
A dal bych i disk WD Caviar Black LX 500GB, protože WD patří mezi špičku a Black je nejrychlejší disk dostupný.. Byla by výhoda, kdybys měl starší Sata disk, mohl by jsi si teď koupit malý rychlý SSD a ještě by jsi ušetřil..
Plus ještě chladič, ten xigmatek je opravdu malý.. Spíš takový Gelid Tranquillo rev2
Co bych určitě změnil je skříň - tohle si zaslouží něco důstojnějšího.. Ale je to víceméně na tobě.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.