Nefunknčí USB? Razer Naga myš

Zdravím,

od Vánoc používám k hraní většiny her Razer Nagu Molten SE, ale posledních pár dní dost blbne. Když sem posledně zapínala notebook, nechtělo mi ji vůbec načíst, a pak cca 5 vteřin funguje a 5 vteřin ne, vždycky se ozve zvuk že notebook myš načte, ale po chvíli ji zase vyhodí s hláškou že zařízení nebylo rozpoznáno, a tak to funguje do teď. Myš pár vteřin funguje a pak vyhodí, pak se zase načte a tak to funguje do zblbnutí. Nedají se s tím prohlížet webové stránky, natož něco hrát.

Myš sem vyzkoušela na jiném PC a funguje dokonale. Do notebooku sem zkoušela zapojit jiné usb zařízení a notebook je v pohodě vezme, všechny porty se zdají být plně funkční, jen z nějakého důvodu nechce načíst myš, která půl roku fungoval naprosto bez problému.

Už sem z toho úplně bezradná, neví někdo co s tím?
Díky

-Razer Synapse mám aktuální (když ho spustím se zapojenou myší opět pár vteřin jede a pak se vypna s hláškou že zapojte zařízení, stejně jako myš), zkoušela sem ho odinstalovat i nainstalovat
-když zapojím myš samotnou do ntb tak píše že zařízení nebylo rozpoznáno, když ji zapojím přes ještě jiný kabel, hlásí mi že je připravena k použití, ale bohužel to dělá stejnou paseku.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, připoj mouse a ve správci zařízení jí dej odinstalovat, aby se sama zase nainstalovala, pokud to nezabere, udělej návrat bodu v čase před datum, kdy to začalo blbnout, ve W7 to je OBNOVIT POČÍTAČ DO DŘÍVĚJŠÍHO STAVU.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.