Je nutné vypnout integr. grafiku?

Ahoj, měl bych takový dotaz. Koupil jsem si grafickou kartu NVIDIA GEFORCE GTX 260 a chtěl bych se zeptat jestli je u základní desky GigaByte GA-8TRC410MNF-RH nutné vypnout integrovanou graf. kartu v BIOS, nebo si s tím deska sama poradí? Popřípadě, kdyby jste byl někdo tak hodný a napsal mi návod jak jí v tom BIOSu vypnu, nikdy jsem v něm nic nedělal, takže apsolutně nevim, která bije. :( A ještě bych se chtěl zeptat jaký ovladač na tu NVIDII mám stáhnout, nemám k ní žádné CD. Děkuju moc za odpovědi

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Onvykle se grafika vypne sama, řešit to začni až v případě, že by se GTX260 odmítala aktivovat..

www.nvidia.com v driverech si vyklikej svůj model a OS a stáhni si tu jedinou verzi, kterou ti to vyhodí...

Obrázek uživatele krosina

OK, musim odinstalovat ovladače staré karty? Takže jen vypnu počítač, připojim novou kartu, zapnu PC stáhnu ty ovladače a mělo by to normálně makat? Ještě jeden takový blbý dotaz, jak zjistím, že opravdu šlape tak jak má?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jo, ideálně tu starou odinstaluj a ve správci zařízení pravým -> odebrat/odinstalovat -> vypni a dej novou grafiku -> spust -> nainstaluj ovladače -> restartuj -> hrej..

Poznáš vcelku snadno - hry budou chodit tak, jako se od té grafiky očekává, jako na ní hrajou jiní.. Případně můžeš přes MSi Afterburner sledovat, zda grafika dostává opravdu >=90% zátěž, nepřehřívá se.. Testnout jí můžeš i v MSi Kombustoru..

Obrázek uživatele krosina

Děkuju moc, jdu to vyzkoušet

Obrázek uživatele krosina

Ještě dotaz, když tu starou nejdřív odinstaluju, bude mi pak normálně fungovat monitor? Abych pak měl tu novou jak nainstalovat :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Po odinstalování se načte základní systémový ovladač (rozlišení 1024x768 @4bit)...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.