Jaký notebook? :)

Ahojte, vybírám si notebook tak nějak na všechno (internet, občas něco do školy, filmy a nejhlavnější jsou asi ty hry)
No max za něj můžu dát těch 17.500 Kč, prolejzal jsem net a našel jsem si tyhle 2:
http://www.alza.cz/msi-cx61-0nf-451cz-d384146.htm# popis
http://www.alza.cz/acer-aspire-v3-571g-black-d3944 39.htm#popis
No nejdřív jsem našel to MSI a byl jsem rozhodlej pro něj ale pak jsem ještě objevil toho acera no ale nějak se mi nechce do acera protože pořád slýchám že je velmi poruchový a že to nejsou dobrý notebooky ale nechce se mi tomu moc věřit ale moc toho o tom nevím tak chci znát názory jiných Takže jaký je lepší nebo jaký by jste si případně koupily vy?
a ještě jedna otázečka ten acer má 6gb ram kdežto to MSI má 4gb ram a já přesně nevím na co mají ram vliv je to rychlost počítače nebo co a popřípadě má to něco společného i s výkonem ve hrách?
Předem moc děkuji za odpovědi ;)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

4GB ram ti bude vklidu stačit, vliv to má spíš na "množství spuštěných aplikací"..
Nicméně bych si nevzal ani MSI ani Acer, obojí je stejná pohádka, MSI možná i horší.. Toto MSI má ovšem o hodně lepší grafiku..
Nějaké specifičtější požadavky máš? FullHD tě nezajímá? Protože pokud ne, připlatil bych si na http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-y580-metal-gray-d361800.htm protože jestli lačníš po hrách, tj potřebuješ dobrou grafiku, lepší v notebooku nenajdeš.
Pokud až tak moc nelačníš, je tu http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-z580-cervena_3/122891/produkt což je trochu "levnjší kousek", byť pořád asi kvalitnější než tvoji kandidáti. Jeho grafika (GT640M) má cca 65% výkonu GTX660M, GT635M má nějakých 45%, takže záleží na tobě, je to totiž rozdíl mezi "hratelným Metro2033" a "nehratelným Metro2033"
O zmíněném Lenovu Y580 si můžeš přečíst zde http://cdr.cz/clanek/lenovo-ideapad-y580-kvalitni-vykon-pro-studenta - chápu, že je to mimo cenovou relaci, a že jeho výhody tě asi neosloví - možnost instalace SSD (dražší verze ho mají), podsvícená klávesnice, povedený design, dobré chlazení, kvalita..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.