hdd z dvdrekorderu propojit s pc

Dobrý den, mam nefunkční dvd rekorder Panasonic DMR-EX768 s hdd na kterém mám "domácí" video a mnoho dalsiho videa. Nevíte nekdo jak mohu toto vše nějak dostat do pc a následně vypálit na dvd. 8-) tak dlouho jsem to odkládal až je pozdě 8-) Mechanika odesla a asi se nevyplatí dát novou. Díky za odpovědi

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

rozeber rekordér a číhni, nebo vyfoť, jak je připojen, abychom poznali, co je to za rozhraní a zda se bude nějak dát do počítače připojit..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak je to hdd s uplne stejnýma konektorama co jsou v pc k připojení dalších disků. Tak jsem se pokusil připojit a nasel jsem ho jen v správci zařízení ale v průzkumníku Tento počítač se mi nezobrazí. Jakpak na to? Tu je print screen :http://img812.imageshack.us/i/sprvcezarizen.jpg/ . To oznacene je hdd z rekorderu nad tim hdd pc. Díky :-)

Obrázek uživatele Michal Čížek

mrkni do správy disků, jestli je vidět tam, jestli ano zkus pravou mouse zjistit, jestli to nenabídne import cizích disků, ale stejně nezaručuju, že data pak budou vidět.

Obrázek uživatele petapl

nebo zkusit nějaký live CD Linuxu a možná to bude vidět :)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

tak jsem zkusil ve správě disků- nasel ho tam ale v pruzkumniku to chce před použitím naformátovat , ale tím naformátováním si smažu data,nebo se pletu? Live cd od linuxu jsem stahnul ale neumím to spustit natož něco s nim vytvořit

Obrázek uživatele Michal Čížek

ano formátováním se smažou data, tak jediná možnost je oprava DVD rekordéru, nebo vložit do jiného stejného modelu, co vlastně dělá, nebo nedělá ten rekordér?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

očividně rekordér asi používá počítači neznámý systém souborů - možná proto, aby jsi si zaplatil servisáka, kterej ti z HDD data vytahne..

Obrázek uživatele xxxmartyn

asi mi nic jiného nezbyvá nez do opravy . Díky vsem za rady


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.