Grafika HP635 neodpovídá výkonu

Dobrý den potřebuju pomoc, mám notebook HP 635 s win7 Ultimate, a grafikou
AMD Radeon HD 6370M 512Mb hrál jsem si tam bez problémově hry jako třeba Far Cry 3, Borderlands 2, Call of Duty: Black Ops 2 atd.. ale pak jsem ho musel poslat do servisu kvůli nefungujícím konektorům na sluchátka a mikrofon a dodal jsem že často grafika zamrzává.. no a poté co mi ho vrátili se mi grafika snížila na 256Mb a odpovídala tomu i výkone hry se sekali a nebo uz vubec radsi nefungovali. Přes CCC semi to povedlo přepnout na 512 (zjistoval jse si to díky ASC) ale furt se vse sekalo nebo nefungovalo tak sem reinstaloval windowsi grafika byla nastavená na 512Mb ale furt se vse seká a i když v CCC nastavim ve hraní vše na výkon. potom co jsem to poslal opet do servisu tak mi rekli že to neni hardweroví problém. Nevíte prosím co s tím mám dělat ?? Děkuji za odpověd.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Stáhni si demo 3D Mark 11, a hoď sem výsledek, sválně jak se bude lišit od "mělo by být"...
So ce servisu týče, upřímně tobě je jedno, že to není HW problém, požaduj výměnu - základní desky, nebo celého notebooku, nebo, pokud je to SW problém, opravu SW servisem.

Obrázek uživatele SaoN

Tak jsem skoušel ten 3DMark 11 a když jsem chtěl aby to testovalo tu větší grafiku tak jsem zjistil... že tam asi ani neni... se podívejte sami http://2i.cz/2i/i/51534df5/1978f780c0a2d5b1a0725b3f9cf7e29e/2df97a5083.f...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ahoj, omlouvám se trochu za zpoždění, nějak nám to tu vyklouzlo.. problém je ještě aktuální?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.