Svítící logo Acer

Dobrý večer, mám notebook Acer Aspire 6930G-844G64MN Gemstone Blue a po přeinstalování Win Vista na Win 7 Ultimate mi přestalo svítit logo Acer na víku notebooku a nemohu zjistit jak ho znovu zapnout.. Pokuď máte nějakou radu, sem sní :) děkuji

Obrázek uživatele harryharry

Já bych byl rád :-) Svítící loga nesnáším.

Každopádně bych prošel stránky výrobce a nastahoval ovladače - řekl bych, že svítící logo bude něco jako speciální klávesové zkratky a tlačítka - ty bez ovladačů taky nefungují.

Každopádně pochybuju, že existuje něco, co by šlo na Vistách a nešlo na WIN7.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

mě to nijak neomezuje a ještě se mi to líbí :D ovladače mám všechny ale pořád nesvítí.. :/

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Zdravím,
jedna možnost je lupnout tam zpět Visty, a vidět, co se bude dít. Tím vyloučíme, jestli je to tedy nějaký ovladač, nebo nějaké nastavení. Koukni také do BIOSu, jestli to není tam. Jinak tedy to vypadá na ty ofladače, projdi pořádně všechny kategorie dostupné na webu výrobce (ano, vím jaký tam je bordel).. Co jsem koukal jinde, tak je někdo zase "chce vypnout" a nejde to, take by měly svítit "by default". Kdy sis všimnul, že ledky zhasly? Je možné, že třeba chcíply..

Obrázek uživatele Michal Čížek

Na Acer 6530 logo svítí na W7, tak to bude jen SW záležitost, mrkni do správce zařízení jestli máš GK řádně nainstalovanou, jestli tam nemáš jen základní ovladač dodaný instalací W7.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.