GK asus en9500gt 1gb (*VYŘEŠENO*)

Zdravím všechny mám takový problém.sehnal jsem GK Asus en9500gt kterou jsem dal do MB asrock AliveSATA2-glan.Win XP prof. naběhnou uplně v pohodě pokud pouze v windowsech dělám nějaké nenáročné aplikace na gk např:surfování na netu nebo psaní text atd. tak mi občas pc zamrzne pokud však hraji nějakou gamesu tak mi ješte nikdy nezamrzl.Nevýte čím bi to mohlo být.Před tím jsem měl gk Gainward 7600gs a ta mi fakčila suprově.Napadá mě jestli se třeba nesnese s deskou nebo mám třeba něco blbě nastavené.Skoušel jsem ještě od známých Gainward 8600gs a ta mi taky dělá to samé.Zdroj mám 500watů.díky za každý nápad či dobrou radu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ovladače máš nainstalované?

vypadá to, že grafika si žádá přeinstalování systému..

Obrázek uživatele tomnas

ovladače jsou na instalovane a xp přeinstalované.Problém je furt stejný.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak snad jen, že by byl problém v nekompatibilitě desky a grafiky, ale když to dělají dvě? :shock: zkus pro jistotu půjčit od kámoše jeho zdroj..

Obrázek uživatele tomnas

Tak ve zdroji to není ten jsem skoušel v sobotua mimochodem má ještě slabší.Včera jsem měl přes 3 hodiny puštění zátěžový test.Na maximální freqvence a vše běželo uplně v pohodě.Maximální teploty jádra GK bylo 68°C,ale je pravda že od té doby mi ještě nezamrzl tak uvidím doufám že se chtěla jenom pořádně vypálit.Pokud by zamrzl tak se ozvu.Ps:ještě by mě zajímalo kde by se dala zjistit freqvence PCie slotu grafické karty,protože v Biosu mohu nastavit od 100 - 130 Mhz díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

základní PCIe frkvence je 100MHz a nedoporučoval bych s tím hýbat, pokud nejsi profesionální overclocker ;)

Obrázek uživatele tomnas

Tak již 5 dní gK běží bez problému,což je dobře akorát nevím teda čím to bylo.Tímto bych to asi uzavřel za vyřešeno.Děkuji za odpovědi.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

možná ty ovladače nakonec pomohly..