Externí box (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den, mám problém s připojením HDD ultraATA/100 v externím boxu AKASA Integral P2 k mému notebooku ACER Aspire 1312LM. Připojení po USB je OK, ale nedaří se připojit pomocí IEEE1394 a dožaduje se ovladačů. Přitom žádné ovladače by neměly být potřeba a ovladače IEEE portu v ACERu jsem reinstaloval. Děkuji za radu.

Obrázek uživatele TheALuminium

A zkoušel jste se podívat po nějakém tom driveru? I kdyby neměl být, tak třeba je :-) tohle zařízení by doopravdy mělo fungovat jako Plug&Play, ale bohužel by mohl být i problém v registru Windows, což je dost otravné, protože jediným řešením je přeinstalace Windows, ale tohle nikdy není 100% bohužel setkal jsem se s případem kdy jsem nainstaloval nově PC a zkusil jsem jisté USB 2.0 zařízení a nešlo, pak jsem udělal úplně tu samou reinstalaci se všemi nastaveními jako předtím a už to šlo jak mělo, což prostě nedokážu pochopit ...

Obrázek uživatele TWR

Dobrý den, tak přesto, že mi z technické podpory AKASA odpověděli, že žádné ovladače nebyly, nejsou a nikdy nebudou a že mi to má vše fungovat, tak jsem se připojil na stránky INITIO a stáhnul si jejich ovladač GPIO Controller a vše již běhá jak má. Není nad nákup certifikovaných výrobků "for WindowsXP" typu Plug&Play. Díky za reakci a ať žijí "zázraky" kompatibility!!!!

Obrázek uživatele TheALuminium

To jo :))
LOCK