Error grafiky

Ahoj grafika mi začala házet tuto chybu nevím jestli jsem to zapříčinil já nebo samo :(
Než mi tohle napíše obraz se vždy něak kousne nebo začne blbnout

Děkuju za odpověď

Obrázek uživatele sasha.cz

Ahoj, nejspíš se přehřívá, stáhni MSI kombustor http://www.geeks3d.com/20110225/msi-kombustor-2-0-0-opengl-4-0-benchmark... nech potrapit, klavesou T vyvoláš teplotní graf, sleduj při jaké teplotě se to kousne nebo padne..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

:D no teplota grafiky je 0.0 stupnu .....
trošku blbost no ale přehřávání to neni to mis tačí sáhnout na chlazení grafiky a je studená :) a mě tohle dělá i u obrázku otevřu normální jpg nebo jiný a někdy to udělá také pak mám kostučkovanou obrazovku až se mi to udělá vyfotím to ,
možná něaký ovladač zkouel jsem instalovat nový a furt nic :(

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

no já až nevim nejde mi sem vložit obrázek protože má 5 MB a pořád mi padá obraz :(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Chladič grafiky se nám odlepil od samotné grafiky... Za 100 kč kup AC MX-2 teplovodivou pastu, chladič suncej, pořádně vyčisti, základnu a čip vyčisti nebavlněným hadříkem namočeným v technickém benzinu, nanes bobeček pasty velikosti třešňové pecky, přilož chladič a pomalu dotlač a došroubuj - nenadzvedávej ho, nenakláněj, neotáčej - udělaly by se bublinky a efekt nové pasty by byl tentam..

Resektive co máš za grafiku? Pokud integrovanou, tak to bude chladič celého čipsetu..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Pastu jsem menil pred tejdnem i kdyz ma pasivni chlazeni tak sem k nemu pridal velkej vetrak ze stareho cpu :) jinak prehravani to nebude kdyz zapnu film a dam pres celou obrazovku tak kdyz to jede tak to jede dokud to nevypnu ale vetsinou se stane ze se mi zblazni obraz i pri otvirani obrazku i kdyz sem ptreba zapnul pc a koukl na film tak seto zblaznilo take a kdyz to blazni hodne jakoby se to neak restartuje a jedeto v poradnu dokud neco zase neudelam :( pardon za to ze nepisu hacky a carky :) pisu z telefonu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Počítám, že problémy byly už před výměnou pasty... :))
Pak to musí být vada grafiky, nebo zdroje... Máš možnost prubonout grafiku jinde, případně jinou tady? :-)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

promiň něak jsem nepochopil otázku :D

Obrázek uživatele sasha.cz

Jestli máš možnost vyzkoušet jinou grafiku v tvém PC, nebo tvojí v jiném PC.....Když sáhneš na grafárnu přímo(ne ne chladič ale na integrák) je horká? Nezačaly problémy po aktualizaci ovladače?

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Je trochu teplá a mě to dělá i když zapnu pc a je ten chladiš studenej i grafika tak hned a někdy to neudělá a někdy jo když zapnu třeba něakou hru a nesekne se to tak to můžu nechat klidně 2 hodiny a nic ale dokud se v té hře pohnu nebo když něco začnu dělat tak to začne blbnout :( ale podle mě to je něakym ovladačem protože nedávno jse mi k něakému programu nainstaloval něakej shit zrychlovač pc :D a začlo mi to dělat bordel v pc :( i když jsem instaloval ovladaš znova tak stejně nic, eště jsem přemýšlel nad reinstalací pc :)

Obrázek uživatele sasha.cz

No to bych udělal jako první, reinstal systému....když to ani pak nepůjde, bude to v hardwaru...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.