Disk (Notebook)

Dobrý den, mam problém s diskem. když zapojím disk přes adapter (AXAGO USB - SATA/IDE) a chci vyhledat data na disku tak mi to nejde, a nevím proč ? když chci disk inicializovat - tak mi to píše ( Správce virtuálních disků - Chyba dat cyklická redundantní kontrola.) Opravdu už nevím co s tím ... Za odpověť mockrát děkuji ...S pozdravem Ivo

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, vypadá to, že ti odchází HDD, určitě na něm budou vadné sektory. Stáhni si prográmek HD tune a hod sem obrázek ze záložky HEALTH, také proved kontrolu v záložce error scan, také sem hod printscreen.

Obrázek uživatele Mr.Ivo

Mockrát děkuji, zítra vám pošlu výsledek z HD ture. S pozdravem Ivo

Obrázek uživatele Mr.Ivo

Tak jsem udělal kontrolu a mam disk na vyhození. pošlu vám výsledek abyste vyděli jak jsem natom. :-)

Obrázek uživatele Michal Čížek

čekal jsem spoustu chyb, ale tohle se mi ještě nikdy v testech nepovedlo :D , jestli dobře vidim je to dvouterovej disk, jak je starej? ono je možné, že je včudu řídící elektronika, co záruka a zkusit reklamovat? teda pokud si nejsi vědomej pádu disku jak vypadá záložka HEALTH?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Záložku Health chci určitě vidět.. Tohle vypadá opravdu na elektroniku, protože jsem to taky nikdy neviděl :D Ale i scanning speed atd, odpovídá..

Obrázek uživatele Mr.Ivo

Taky jsem nečekal tohle, ale dvouterovej disk to není je to do notebooku a je to 320 GB opravdu nevím proč to ukazovalo číslo 2199 GB když je to 320 GB a v záložce Health nic není tak vás sklamu... koupil jsem si už nový disk :)) :shock:

Obrázek uživatele Michal Čížek

tak to fakt bude elektronická závada, mechanicky bude asi dobrej.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tak snad to nový vyřeší, tohle vážně vypadá na selhání elektroniky..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.