Bílá obrazovka

Dobrý den, sekl se mi počítač a náhle následovalo restartování. Po zapnutí a najetí problikla moje nastavená plocha a hned to naskočilo na bílou obrazovku. Nic tam není, jenom bílá plocha ani žádná lišta. Prostě bílo a kurzor. Nejde ani nic udělat ... !
Na počítačové skříni kde mám tlačítko pro zapnutí a vypnutí, tak mám nad tím takovou lištičku světla, která vždy svítila modře, ale teď svítí červeně.

Nevíte někdo o jaký problém se jedná?

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, těžko říct. Po restartu se dostaneš do nouzového režimu, nebo už od začátku je něco v nepořádku?

Obrázek uživatele Barborka

... Nene , právě že je všechno v pohodě. Asi sekundu se mi tam normálně zobrazí moje plocha jak to najíždí ale hned se to přepne na tu bílou obrazovku s myší :X
V nouzovém režimu nastane ta stejná situace, systém se na načte a vzápětí - bílá obrazovka s kurzorem !

Obrázek uživatele Michal Čížek

to je blbý, monitor máš zapojený do externí graf. karty (GK), nebo do integrované na základní desce? teda pokud jí základní deska má.

Obrázek uživatele Barborka

Asi jo...nemyslím si, že by byl problém někde v monitoru či grafické kartě...ono totiž všechno normálně najede a zobrazí se, akorát po najetí celého počítače po zapnutí cca 1-10 sekund to hned problikne v bílou obrazovku...jakoby to byl spíše vir :X

Obrázek uživatele Michal Čížek

může být, ale chtělo by to odzoušet na jiné GK, nebo jestli se dá přepojit na integrovanou a externí přitom vytáhnout z PC, pak se vyloučí vada GK. Pokud to nepřestane, je možné disk nechat v jiném PC zkontrolovat antivirem. Nebo udělat opravnou instalaci systému, ale to bych dělal až po odzkoušení na jiné GK.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.