ATI SAPPHIRE RADEON HD 5850-poškozené???

Zdravím, na online aukci jsem našel grafickou kartu ATI SAPPHIRE RADEON HD 5850 1G prodávající píše:při plném zatížení běžela zcela bez problému cca 4 hodiny, v 3D Marku zcela bez problému, ale po 4 hodinách plného provozu docházelo k nahodilým prodlevám v načítání dalšího obrazu.

Nevíte někdo čím by to mohlo být způsobeno??je tam dost levně takže bych ji pokud opravdu by to nebylo nic vážného rád koupil :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jak se projevují náhodná prodleva načítání dalšího obrazu? :))

může být poškozená a nemusí.. může být problém třeba jen v ovladačích (což bych řekl spíš).. záleží na provozní teplotě, ale ta by se při plné zátěži projevila dost rychleji..

můžeš poskytnout odkaz na tu aukci?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

k té kartě je i hra CoD MW2 (ne že by to byla super hra)..
každopádně historie se opakuje! kdysi, kamarád našel na aukru "od korunky" HD4870 X2, v hodnotě 12K.. tomu lamerovi nešla, protože měl 500W zdorj EuroŠmejd, jakejt o byl borec, a k čemu je externí napájení netušil.. lidi tomu nevěřili a tak ji kámoš vydražil za 147 korun :))

pokud máš dost odvahy, jdi do toho..

Redakce PCP upozorňuje, že vše provádíš na vlastní riziko, a že ani já, ani kdokoliv jiný odsusd neneseme žádnou zodpovědnost v případě, že grafika bude nefunkční.. :))

pokud se ale na ni vztahuje i záruka, což logicky, když byla vydána před rokem, myslím, že není moc co řešit, pokdu dostaneš i dodák.. spíš bych to ale viděl fakt na problém v ovladačích..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

No to byl teda pořádnej "blbec", že ji prodal za 147kc kvuli eurošmejdu :)) :)) :))
Snad je i tohle můj připad a narazil jsem na nějakého podobného chytrolína :-)
Jinak mi je jasný, že to redakce zaručit nemůže :-) (to byste asi už tohle nedělali kdybyste měli platit tolik komponentů :)) )
Ještě to promyslím a pak napišu jak sem se rozhodl.Sháním do PC právě ATI HD 4870 a když sem si všiml téhle GK tak jsem si řekl, že by byla dobrá za stejnou cenu :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ono i ta HD4870 musela být za tuhle cenu fajn :)) ale určitě, pokud by měla být funkční, tak je to do 7K furt levnější, než nová :)) a nevim, ale pokud ji nekuchal, což se dá snadno zjistit, tak se na ni vztahuje záruka, kterou nechápu, proč nepoužije.. takže buď má na její disfunkci podíl viny, nebo je to podobný pepík :)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

jj mě by ati HD4870 stačila akorát ji musím nekde sehnat a za 1000kc ji asi neseženu ... ještě to pořád promýšlím jestli rači nekoupit ati HD4870 u které mám jistotu, že opravdu funguje jak má nebo to risknout a koupit lepší s rizikem nefunkčnosti.
(asi to risknu :-) )

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no je 2x výkonnější, než HD4870 a stojí kolem 8K.. já nemám dost peněz, abych to riskoval, ale nevypadá to, že by byla grafika poškozená..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.