2x HDD do USB

Dobrý den, chtěl by jsem se zeptat jak by jsem mohl (nejlevněji) připojit 2x HDD SATA seagate 320GB do USB? Vím že něco takového existuje, ale nevím co by bylo dobré, a fungovalo by správně bez problémů. Jestli má už někdo zkušenosti z nějakým zařízením ať dá vědět a poradí mi při výběru které by bylo dobré. (když tak, tak hoďte odkaz)
Děkuji za odpovědi.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Dobrý den přeji ...

váš problém se dá řešit zakoupením nějakého externího boxu pro SATA disky. Podle rozměrů se pak vybere přesně ten, který potřebujete. Jen nám řekněte: vy chcete mít oba disky přenosné? Mít dva 320GB SATA "jen" v exteru? Nebylo by lepší je mít přímo napojené v počítači na sběrnici?
Ale samozřejmě záleží na tom, jak si to přejete používat a k čemu mají sloužit ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ano chtěl by jsem je používat jako externí. Můj problém je v tom že jsem je měl v pc, a teď jsem si pořídil ntb, a ty data na diskách by jsem chtěl i přenášet. A zakoupením jednoho velkého (např. 1TB) externího disku, by jsem utratil hodně peněz, a co zase z těma dvouma co jsem měl v pc( jen přece ať mi jsou radši k něčemu, než by jsem je dal jen tak do šuplíku schovat).

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Ano, rozumím vám.
Za sebe vám sem dávám tento odkaz, na tento rámeček - box: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47169
Tohle by mělo být to, co potřebujete. Doporučuji vám však ještě počkat, jistě se ještě někdo vyjádří ...

Obrázek uživatele TheALuminium

Rámečky jsou dobré, ale podle mě moc rozměrné, když si stačí koupit redukci - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45332


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.