Wi-fi router

zdravím,potrebuju poradit s vyberem routeru do domu s dvema patry...kabel je ve spodnim patre s tim ze bych chtel pokryt co nejvetsi cast domu.mam starsi router tp-link N600 a chtel bych neco novejsiho,vykonejsiho,chytrejsiho...u stareho mam problem jak s dosahem tak i nestabilitou a castymi pady...prijovat budu televizi,nejake mobily,tablet,herni notebook s podporou ac....dival jsem se na furu znacek ale nejak jsem se v tom ztratil...urcite mi doporucite mikrotik,ale nejsem si jist ze by pokryl cely dum i proto ze jsem videl ze vetsina z nich nema ani anteny...koukal jsem asus,ale predevsim Netgear a to model NETGEAR Nighthawk D7000,ale chvaleny je i nizsi model R6400.mate nekdo zkusenost s touto zanckou?dekuji

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[90467] Wi-fi router

Ahoj,

Vzal bych R6400, v recenzích je na tom opravdu dobře za rozumné peníze.. Vždy jsem měl nejlepší zkušenosti se značkou Netgear, Pak je tu ještě TP-Link Archer a ASUS má také dobré routery.
Osobně mi ale stačí jednoduchý TP-Link s tlačítkem vypínatelnou WiFi - jo, mám rád zdravý spánek a WiFi na noc vypínám. :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.