Problem s Wi-fi siti

Zdravím,
mám problém s wi-fi. Jsem na kolejích a pořídili jsme na pokoj rooter, nahlasili jsme mac adresu rooteru a normalne jedem na internet, problem nastava v momente kdy se chci pripojit pres wi-fi(kterou rooter obsahuje) mymu spolubydlicimu to jde bez problemu a mne bohuzel ne... a nevim jestli mam nekde na rooteru nastavit pripojeni pro vice wifin zaroven nebo tak... Pres Lan kabel normalne funguju... Diky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jak to vypadá, když to přes tu WiFi nejde? nepripoji se, pripoji se ale nejde, nebo pripojeni padne..? je potreba u WiFi pouze najit spravne SSID a zadat spravne heslo.. v dosahu signalu urcite jsi.. rikas ze pres kabel ten samy NTB funguje, takze bud bude problem v jeho WiFi casti, nebo ve WiFi casti routeru, ktery ted funguje jako AP Router (ne AP Client Router)

Obrázek uživatele Jiří Moos

Nějaká jiná WiFi někdy šla? Připojíš se na router a nejde net?

V Centru Sítí a sdílení klikni na Zmenit nastavení adaptérů a koukni na bezdrátové připojení do nastavení IPv4, záleží na nastevní routeru, ale většinou bývá nastavené přidělení IP routerem, takže musíš mít v nastavení adaptéru aby se přidělila IP a DNS IP automaticky..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.