Načítání síťové adresy

Dobrý den.
Dnes jsem zapnul počítač a zjistil, že mi nejde net. Vedle hodin na liště se mi vůbec neukázala ikona pro OvisLink WL-5480USB WLAN USB Configuration Tool a ikona kde je stav sítě, rychlost a další informace. Udělal sem test na viry. Našel sem Trojan-gen a smáznul ho. Restartoval jsem PC a nic. Tak sem odinstaloval ovladač OvisLink a znovu nainstaloval. Obě ikony naskočily. V ovladači sem vyhledal síť kterou běžně používám. Při načítání síťové adresy se mi zobrazila hláška: Připojení je omezeno nebo nebylo navázáno. K internetu nebo některým síťovým zdrojům se pravděpodobně nebude možné připojit. Další informace získáte klepnutím ba tuto zprávu. Mohl by mi někdo prosím poradit. Předem díky za každou radu.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Internet předpokládám ještě nedávno fungoval....

Nejdřív zkuste několik restartů a také nechat PC na několik minut "odležet" - někdy se musí jen provést několik pomalých úkonů (ach ten Win..).

Možných problémů může být více, nejdřív bych zkusil internet na jiném PC nebo notebooku, který jde přes onen router.

Pokud router umíte nastavit, můžete ho zkusit resetovat a poté znovu nastavit.

Pečlivě zkontrolujte heslo do sítě.

Obrázek uživatele Milhaus

Po delší době se opět ozývám k tomuto tématu. Tak problém s nastavením IP, masky atd je vyřešen, ale zůstává občas problém s tím, že mi nenaskočí ty ikony vedle hodin pro výběr sítě atd. Znovu se objeví např když nechám počítač pár minut vypnutý nebo když ho zapnu napodruhé, napotřetí...někdy i napočtvrté a když pak ani to ne, tak už na to nemám nervy OvisLink odintaluju a nainstaluju znova. Za poslední tři dny sem to takto provedl už podruhé. Test na viry byl bez problému a prováděl sem test avastem po restartu PC a pak ještě Malverbytem. Takže opravdu už nevím a celkem mě už unavuje zapínat počítač třikrát jen abych se mohl dostat na net. Nevíte někdo co s tím?

Obrázek uživatele Honza

A aktivní připojení ( bezdrátu) je vidět, ja bych si to nastavil, aby nebyl program od Ovislinku primární, ale abych si sítě mohl vybrat u nastavení sitoveho připojení...


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.