Excel - spojnicový graf zůstatku na dvou bank. účtech

Dobrý den.

Chtěl bych si vytvořit spojnicový graf, který by na vodorovné ose zobrazoval datum a na svislé ose zůstatek účtu.
Potřebuji ale zobrazit stavy dvou účtů, aby měl každý svou čáru.
Data mám vždy ve formátu den a aktuální zůstatek.

Problém mám s tím, že data z druhého účtu (který mám nově založený) se mi nezobrazují na vodorovné ose u odpovídajícího datumu z prvního účtu (chci, aby vodorovná osa byla společná pro oba = čas), ale bere si to jakoby od začátku (vytvoří si to vlastní vodorovnou osu), a tak ikdyž je tento účet nový, čára se vykresluje od začátku grafu (kde jsou počáteční data z prvního účtu z roku 2009). Potřebuji, aby se čára kreslila podle správného času.

Děkuji za radu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Zkus udělat bodový graf (souřadnice Y = zůstatek, souřadnice X = čas), a přidej polynomiální spojnici trendu pro každou z řad bodů.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Experimentoval jsem se spojnicí trendu, ale bohužel jsem na nic nedokázal přijít. Asi to ale ani nebude ten správný směr.

Pro názornost přikládám obrázek jak graf vypadá: http://i46.tinypic.com/ip4ch4.png

Cílem je, aby ta zelená čára byla úplně vpravo (tj. přichycená k času, který je pro ni zadaný).

Teď je pro vodorovnou osu použitý popisek řady podle dat u aktuálních zůstatků na prvním účtu. Navíc je to změna po transakcích, takže ikdyž se třeba na účtu celý měsíc nic nedělo, další změna je vykreslena hned jako další bod.

Chtěl bych mít vodorovnou osu jako konstantní (plynulý reálný) čas a vykreslovat body podle dodaného času. Tj. když bude rozdíl mezi dvěma body celý měsíc, tak tam bude celý měsíc jen vodorovná čára a ne vstoupající/klesající čára k hodnotě následujícího zůstatku.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Nejsem si jist, zda jsem správně pochopil. Potřeboval bych vidět zdrojová data (klidně falešná), a co má vzniknout (korektní výsledky z falešných dat), abych si odvodil souvislosti.
Pochopil jsem to takto:
https://dl.dropbox.com/u/6113761/%C5%99ady.xlsx