trochu nepořádek pc

Zdarvim. Sháním nějakej soft na roztřídění MP3 alb v PC - jedná se o to, že mám ve složkách nějaké alba 2x a tím pádem zabírají místo na disku. Představoval bych si takový program, který mi najde duplicitní názvy složek s mp3 a ne duplicitní (koncové soubory mp3) Zkoušel jsem si takhle alba vyházet nebo srovnat i ručně, ale to je na stašně dlouho. Pokud by jste náhodou někdo věděl, tak poraďte pls... Díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a máš těch alb hodně? přiznám se, že nevím o žádném programu, ale i sám Windows umí dost.. tedy udělej si zálohu (zkopíruj si vše jinam) a pak prostě nafedruj složky do sebe.. windows ti sám řekne, že tam je složka (album) která se jmenuje stejně a zda ji chceš sloučit.. tím že jí sloučíš lze problém vyřešit, ale probém nastane v okamžiku, kdy budou v albech stjené písničky ale každá pojmenovaná jinak ("track1" vs. "track02") - vznikne pak mix obojího.. v takovém případě bych spíš složky dával vyjmout a neslučoval (zrušil bych) a oni by mi zbyly stejně se jmenující složky a to už bych si pořešil ručně.. jinak mám namysli všechny složky jmenující se "album" do jedné složky.. pokud to budeš dělat v rámci interpreta (ve složce interpret složka album), tak ti to nabídne sloučení interpretů ale alba to bude slučovat automaticky..

druhý problém je dvě stejná alba různého nebo podobného názvu.. bohužel pak už pomůže jen ruční hledání, případně vyplňování ID tagů tracků..

a zálohu raději proto, kdyby se ti povedlo udělat si větší nepořádek :D

Obrázek uživatele Puzzle
[42357] re

Právě že mam něco okolo 200 GB hudby a několik interpretů je tam 2x no. Zkoušel jsem to takhle jak píšeš to dát do jedné složky - win se pak zeptají, jestli přepsat. Ale tímto způsobem se mi to právě nechce dělat, protože si nesjem jistej tím přepsáním-abych si to spíš nerozhodil než srovnal. A právě bych to chtěl nějak urychlit nějakým prográmkem, než se probírat 200 GB hudby

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

já to při svých 40GB taky zkoušel, nakonec jsem to vzdal a sou tu skladby které mám díky kopírování od kamarádů třeba 4x.. ale celá alba ne, naštěstí.. chce to dobře třídit.. otevři si vedle sebe okna zdroje a cíle a vytvoř si čistě novou složku, tam si vedruj interprety a dovnitř alba, časem najdeš duplicitu a zas tak dlouho ti to trvat nebude.. ani při 200GB nebude zas tolik interpretů ;)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.