program na odstranění zpěvu

neznáte někdo nějaký program,který by mi umožnil odstranit zpěv z písně a já si tam tak mohl nahrát svůj,jako kdybych chtěl udělat cover nějaké písně,ale zanechal bych kytary a ostatní nástroje,jednalo by se pouze o ten zpěv.Nebo klidně odstranit jenom kytary abych si zkusil zahrát místo kytaristy a popř. i popsat jak se s tím programem pracuje,jestli má někdo nějaké zkušenosti.
Díky všem za doporučení programu,už dlouho něco takového sháním!

Obrázek uživatele Michal Čížek

zkus tohle http://www.slunecnice.cz/sw/dart-karaoke-studio/ , ale výsledek z těchto ořezávačů je příšernej, lepší je si sehnat karaoke verzi skladby v midi a convertorem midi to mp3 překopat, nebo říct někomu kdo má klávesy a umí hrát, aby ti to nahrál, výsledek bude 100% lepší než z toho software. Jinak hledej karaoke editory.

Obrázek uživatele taueto

mohl by jsi mi prosím trochu víc popsat,jak se to dělá s tim MIDI convertorem? To se jako převede z formátu MIDI do MP3 a přitom se dá hlas zpěváka odstranit?Já jsem si zkusil teda stáhnout písen v MIDI a není tam ten zpěv,ale jak tam mám dát ten svůj?
Promin,moc se v tom nevyznám...

Obrázek uživatele Michal Čížek

Dart karaoke studio = odstranění hlasu zpěváka ( výsledek hrozná kvalita )

midi to mp3 converter = převod formátu MIDI na MP3 ( výsledek je jinej formát skladby, původní midi nový mp3 )

dál už si jen domejšlim, nikdy jsem to nedělal, ale přidat svůj hlas do skladby bych dělal nejjednodušejc tím, že si pustim tu skladbu na PC a do mikrofonu na PC budu hulákat svůj text, celé to zároven nahrával. Bude určo existovat spousta mixažních software a jiných spůsobů jak sloučit skladbu se zpěvem, Také by to šlo pustit tu skladbu převedenou na mp3 ve věži, která má mikrofonní vstup a tam to mixnout, výsledek nahrávat na PC přes AUDIO INPUT.

Obrázek uživatele taueto

ok,díky,nějak to zkusím,ale ještě poslední věc:Když teda pustím tu MIDI skladbu v PC a přes mikrofon tam budu zpívat,tak to nahraju(Jak?)a až potom to mám překonvertovat do MP3?

Obrázek uživatele Michal Čížek

pročti tohle http://test-nastroju.webnode.cz/nahravani/nahravani-zvuku-pres-mikrofon/ , třeba ti to napoví. Já až takhle daleko nešel, nikdy jsem si netroufl zpívat na mikrofon bez zbrojního pasu, tak jsem to nikdy nezkoušel, třeba ti sem písne ještě někdo kdo už takhle mixoval.

download toho co píšou vtom článku http://www.slunecnice.cz/sw/audacity/

Obrázek uživatele moneta

Mám v PC stažené midi soubory-hudbu jako doprovod,ale nevím,jak a v jakém programu tam dostat můj zpěv,popřípadě ještě jiný hudební nástroj.Pak bych si výsledek nahrála na cd,pro své účely a další tvorbu.Audacity jsem zkoušela,ale bohužel mu nerozumím,takže se mi to nezadařilo.Prosím o radu.Velice děkuji.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.