nejsou kdispozici zařízení pro aktivní směšování(*VYŘEŠENO*)

ahojky,zdravím všechny.poradíte mi někdo co dělat při této chybové zprávě??nejsou k dispocizi zařízení pro aktivní směšování zvuku??prosím 8-)

Obrázek uživatele aquala

to mi opravdu nikdo neporadí??

Obrázek uživatele Jiří Molnár

aquala wrote:
to mi opravdu nikdo neporadí??

Poradí, však dopřejte nám trochu času. Není to každou hodinu někdo, kdo přesně ví, co s tím dělat. To co Honza poslal je odkaz na příspěvek, který obsahuje opravný patch přímo od MS, ten by měl problém vyřešit. Dejte jistě vědět ...

Obrázek uživatele aquala

ted jsem to zkoušela stahnout s těch stránek microsoftu,restartovala PC,ale pořád nic. 8-)

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Kdy se vám tato chybová zpráva zobrazuje? Při jaké činnosti myslím? Jakou máte zvukovou kartu?

Obrázek uživatele aquala

No oběvuje se mi tato zpráva,když si dám ovládání hlasitosti,tak to chvilku vrže a vyskočí ta zpráva.Ani hudba mi nejde přehrát.Zvukovou kartu??přesně nevím ale určitě tu nejslabší.Řeknu vám to takhle:mám windows 98,pentium 2,pamět 6GB :shock: ale přeinstalovala jsem si celý operační systém s 98 na XP home.Vše v pohodě.Pak jsem si nainstalovala druhý pevný disk s pamětí 40GB a operačním systémem Windows XP profesional.Take vše v pohodě.Nakonec jsem si dělala pořádek ve složkách a mazala a mazala až jsem asi nechtěně smazala i ten zvuk. 8-)

Obrázek uživatele TheALuminium

A máte k tomu počítači nějaká instalační CD s ovladači?

Obrázek uživatele aquala

to nemám

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Dobře, musím říci, že jsem se v tom množství OS u vašeho pc trochu ztratil, ale když se budu řídit nějakou tou poslední zmínkou, tak máte jeden OS a to XP profesional. Základem všeho je zjistit, jakou zvukovou kartu vlastně máte. Jděte do správce zařízení (vlastnosti tento počítače- hardware) a najděte si tam "řadiče zvuku, videa, her" a tam bude název i vaší karty (zřejmě u něj bude i otazník, že je špatně nainstalován, ale to nemohu tvrdit jistě). Ten název nám jsem pošlete a my vám najdeme příslušné ovladače k ní ....

Obrázek uživatele aquala

Předem přeji všem krásný štědrý den. :)) :)) .tak nevím jak jsem to udělala ale zvuk mi už funguje.Možná to bude tím že jsem včera instalovala aktualizace pro windows XP.Co myslíte??zatím moc děkuji za snahu a určitě se sem s nějakým problémem vrátím.Jste super. :))

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Děkujeme za chválu i za přání. Též přeji dodatečně krásné Vánoce a šťastný nový rok.

Aktualizace systému jsou koukám všemocné. Ano, tato možnost tu je, že nějaké aktualizace se zabývala tímto komponentem a vzájemnou kompatibilitou se systémem. Jsem rád, že se to alespoň takto vyřešilo. Těším se příště!


LOCK