nejde zvuk

Dobry den mám noteook packard bell easynote TK_37 a nejde my zvuk vsechno funguje jak ma ale nic neni slyšet dekuju za radu

Obrázek uživatele Michal Čížek
[69276] nejde zvuk

Ahoj, mrkni do správce zařízení, není-li tam žlutý trjuhelník s vykřičníkem u zvukového HW. Pokud je ve správci vše vpořádku, přeinstaluj ho, teda za předpokladu, že neni jen ztlumený zvuk. Zvuk nejde ani z externího výstupu na sluchátka? Tady si stáhneš ovladač http://cz.packardbell.com/pb/cs/CZ/content/support

Obrázek uživatele kodymar
[69277] nejde zvuk

mam rozbitej jack a vlozil sem tam konektor a i kdyz je pryc tak my to ukazuje ze tam porad je pripojenej dá se to odpojit z pocitace? jinak kdyz to tam strcim tak to jde z reproduktoru ale celej ten vstup je oddelanej jenom kdyz s tim hejbu tak to hraje z repro ale v nastaveni my to ukazuje ze je vstup pripojenej

Obrázek uživatele kodymar
[69278] nejde zvuk

jinak hdmi propojeni s televizí hraje normálne

Obrázek uživatele Michal Čížek
[69279] nejde zvuk

aha, rozbitej konektor v NTB, ten konektor funguje tak, když doněj strčíš Jacka, odpojí cestu k internim repráčkům a tady to bude v důsledku destrukce konektoru pořád odpojené. To chce výměnu konektoru, nebo párátkem uvnitř zahrkat aby se spojilo to co má, ale myslím, že výměna je nejlepší řešení.

Obrázek uživatele DJ Včela
[69280] nejde zvuk

Zdravim bych potreboval poradit z hudebnim programem. Diky predem

Obrázek uživatele sasha.cz
[69281] nejde zvuk

Ahoj, k čemu má hudební program sloužit?

Obrázek uživatele DJ Včela
[69282] nejde zvuk

Jo Jo, Ahoj, prave vono vpodstate ani o ten program zas tak nejde stim asi problem nebude. Sem si poridil mixer vmx 100 od Behringeru a na nettu je ten typ ale ma jakehosi dvojnika "usb, tento usb neni, mam knemu navod uz teda asi vim kde je chyba totiz, koupil sem sync z jeckem samozrejme pozlaceny je mi zatim na nic v tydnu du sehnat kabel sync usb pozlaceny, snad to uz pojede vklidu.
Prislo me divne to zapojeni a ted se obavam jak to prijme PC v navodu pise ten borec ze by stim nemel byt zadny problem asi tomu uz budu muset verit moc se tesim..
Je to od nekoho, casem mixaky exter chci rozsirit takze sync se urco hodi.
Mam visty a softwer k tomu nemam.
Jen par programu digi na hudbu ale ty to prijmou.
Diky

Obrázek uživatele Michal Čížek
[69283] nejde zvuk

Ahoj, jaký je ten problém? Píšeš, že jsi koupil mixer vmx 100 bez USB, kčemu potřebuješ USB kabel? Píšeš SYNC nemyslíš tím kabelový konektor CYNCH?
Jestli ano, tak CYNCH-USB neseženeš.
Pokud ti jde o nahrávání, nebo přehrávání hudby, je samozřejmě verze mixáku s USB jednodušší, ale i bez USB je to řešitelné, jen pouze s CYNCH-JACK

Obrázek uživatele DJ Včela
[69284] nejde zvuk

Zdravim, tim padem je to vporadku. Ja ze bude komunikovat skrz to usb pise se tam ze: integrovane rozhrani usb.. a dale , zadne nastaveni ani ovladace jsou nutne atd. Taky ze funguje s PC.

Tomu co presne tam tim mysli v navode se nevyznam uplne.
Problem je vtom ze se to teda zapojuje do zdirky reproduktoru v pc prez cinch-jack mockrat diky za ujasneni, ted mi to rikal kamos sme to tak narychlo skouseli na jedne pisnicce mam k tomu pripojene i sluchatka ale jeli jen mono a taky se obavam jesy ten signal pujde tam i zpet kabel je teda spravny na propojeni s pc ale jak ho stim propojit.

Obrázek uživatele Michal Čížek
[69285] nejde zvuk

kabel je vždy jednosměrnej, dle toho jak ho zapojíš. Pro použití PC jako zdroje hudby se kabel zapojí do Jack výstupu na sluchátka ( hlasitost si nastav tak na polovinu v PC) - použiješ stereo JACK a na druhý straně kabelu budeš mít 2 CYNCH konektory L a P. Ty 2 CYNCH zapojíš do LINE INPUT.

Pokud chceš mít PC jako záznamové zařízení, použiješ také ten kabel stereo JACK to 2x CYNCH L a P, ale CYNCHe zapojíš do MIXu AUDIO OUTPUTS a JACK do PC LINE IN.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.