JAKY TYP ZVUKOVE KARTY (*VYŘEŠENO*)

Dobry den,mam integr.zvukovou kartu 5.1 sound blaster asi z roku 2001.Porad mi pripada,ze je velice dobra.Jenze se v nich nevyznam a ani nevim,jestli je k necemu stahnout novejsi ovladac,protoze si nejsem jisty,jestli ten rozdil pri hrach ci filmech poznam.Nicmene jsem se rozhodl,ze si poridim novou,ale nevim,jakou..Rad bych tak do 2000 kc,ale jakou?Pokazde,kdyz ctu recenze na ruznych obchodech s pc,tak ty zkratky co maj mit nebo nemaj absolutne neznam a nemam tudiz paru,dle ceho vybirat.Poradite prosim,aspon jakou a dle ceho vybirat??
Dekuji K.J. :shock:

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[16395] ech,omyl

Pardon,nein integrovana,ale externi do slotu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

čus, tak kdybys měl externí, tak nebude do slotu... takže interní: tak 5.1 kanálovou sem našel jen tuhle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52426, jenže všechny jsou tak docela nic moc, bez podpory DD a DTS, i některý bez EAX, mno, ty lepší už sou bohužel dražší, coč je asi zbytečný, záleží, jak moc kvalitní zvuk chceš, co máš za kartu momentálně? (výrobce)

Obrázek uživatele TheALuminium

Ta první karta je jedna z nejlepších na trhu. Disponuje skvělým podáním zvuku a dá se s ní skvěle pracovat při práci s hudbou na PC. Je to jednoduché, doporučím Vám tohle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34569 a zaručeně mohu říci, že pokud si to správně nastavíte a budete mít lepší sestavu 5.1 , nebo aspoň ty 2 kvalitní repráky, tak rozdíl opravdu na 100% poznáte. Vím o čem mluvím, tuhle jsem měl možnost vyzkoušet a i jejího předchůdce Audigy 2 a zvuk je doopravdy o něčem jiném a za relativně slušný peníz :-)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[16398] bezva

Tak presny nazev karty neznam.Jen,ze je to sound blaster live.Vice nevim,karta je velka a po hudebni strance jsem stale spokojen.Ty prvni dva navrhy vypadaly pro me celkem dobre,byt nevim,co znamenaj zkratky DD,EAX..Nehodlam s tim nic delat,jen hrat ci koukat na filmy.Śestavu k tomu mam genius sw 5.1 hf 5000 nebo sluchatka 5.1 za 1500,typ uz nevim.,jen se jeste rozhodnout,jestli 5.1 nebo 7.1 do budoucna.Nicmene tak posledni nabidka mi prisla trosku levna,a tak nevim,zda neni jaksi o neco ochuzena.Jinak mockrat dekuji za nabidky :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

for Ali: tak pokud jde o tu kartu cos vybral ty, já sem na ni hleděl, známej ji má a zvuk je super, ale má na ní problémy se zapojenim mikrofonu, prostě tam nefunguje, bo co já vim, a to jsme zkoušeli všechno možný...

for J.K. ano, je levná, ale pak už jsou jen samý dražší, a to nad 2000kč, což jste určil jako hraniční, kdyby jste chtěl 7.1 nějakou lepší, vzal bych ASUS Xonar, ta je tady dobrá..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[16400] a je to..

Tak zatim Vam moc dekuji.Na Asuse Xonara zel bohu nemam :mad: ,nicmene asi vezmi Vami nabizenou kartu.
Krasny den

Obrázek uživatele TheALuminium

Já už měl v ruce dvě ty zvukovky o které jsem psal a všechny byly v pořádku, takže je možné, že byla tamta na reklamaci pokud nešel mic. Jinak za ty peníze je to skvělá zvukovka. ASUS Xonar je dobrá karta, ale spíše pro začínající hudebníky, anebo pro "náročné" :)) ... ale jak říkám, laik ten rozdíl nepozná mezi tím xonarem a tou audigy ...
LOCK