jak převedu magnetofonovou kazetu na CD?

Mám 2 radia s přehrávačem CD a TAPE, jen s výstupem k reproduktorům.Potřeboval bych radu jak s pomocí PC převést hudbu z TAPE do PC a pak bych to vypálil. Dá se to nějak udělat z výstupů do reproduktoru na radiu?
:-( Díky Pepa

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Zdravím ...

Ani ne před hodinou jsem tohle řešil se známým. :???:
Doporučuji si přečíst toto vlákno: http://www.pcporadenstvi.cz/node/6112

A dále si sehnat program GoldWave (tuším, že je freeware) a někde zde na fóru je i odkaz k jeho stáhnutí. Zkuste zadat jméno programu do vyhledávače a určitě vám vyskočí odkaz na to určité vlákno ...

Obrázek uživatele jas
[20505] zvuk

Nejde mně přehrát zvuk z kazety do PC. Mám jack kabel, na magnetofonu ho zapojím na stereo přípoj sluchátek 3,5 a na notebooku také na sluchátka/jinak je tam ještě vstup pro mikrofon/, spustím program super mp3 recorder, soubor se uloží, ale při přehrávání není nic slyšet.

Obrázek uživatele tatik

2 jas : Tak si nejsem jist, zda nás nezkoušíte. Odpovím tedy proto, že se to může opravdu někdy někomu hodit. Mám obavy, že spojení sluchátka --- sluchátka mezi magnetofonem a PC nebude fungovat. Sluchátka jsou OUT. To znamená, že posíláte signál z obou zařízení ven. Nejlepší je metoda pokusu a omylu. Pustit na magnetofonu to, co chcete nahrát do PC a postupně přehazovat kolíky v jednotlivých dírkách. Něco se nakonec "chytne".


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.