WinAso Registry Optimizer (*VYŘEŠENO*)

Ahoj ve spolek :)) Zajimalo by me co si myslite o programu WinAso Registry Optimizer ? Muze pomoci, nebo naopak uskodit ? Me se zda, ze na jedne strane smaze nepotrebne chyby v registrech, ale asi maze i ty poterbne veci. Nevim mozna to neni pravda, ale poradte. Je potreba ho mit pro spravnou funkci pc ? Nebo sehnat nejakej jinej ? Ci dokonce nezasahovat do registru ? Dekuji za rady :cool:

Obrázek uživatele Honza

Čus,
ja ho normal používám, nastavený je od stáhnutí a vše jede, jak má, je to podle mě lepší s než bez :)

Obrázek uživatele Vlastik

Jakou pouzivas verzi ? Na netu jsem jich nasel hodne. Od 2.0 po 4.2. Ja mam 3.2. A prave ta mi ukazuje pri mazani registru, treba ze 4 jsou nebezpecne pro vymazani, ze to muze zpusobyt zpomaleni pc a tak. Kdyz jsem mel tu nejstarsi verzi tak ta to neukazovala a proste to jen vymazala a hotovo.

Obrázek uživatele Honza

3.0.5 a pohoda

Obrázek uživatele TheALuminium

Nejlepší program na čištění registru :wink:

Obrázek uživatele BoB

K čemu nepoužíváné registry nechávat v PC. Jen zpomalujou :wink: . WinAsoRegistryOptimizer používam tky a zatim nijak neuškodil :cool:

Obrázek uživatele Vlastik

Jo a co tohle ? http://img517.imageshack.us/img517/4948/highriskft3.jpg Znamená to, že nalezené registry zpomalovaly pc ? Nebo jejich vymazání způsobí zpomalení pc ? Teď babo raď. :)) :cool: :???: :eek: :shock:

Obrázek uživatele Honza

http://slovnik.seznam.cz/

:)) Chyby zpomalovaly nebo zpomalují pc a výkon.

Obrázek uživatele Vlastik

Uf, už jsem se lekl. Já myslel, že když je vymažu, tak riskuju zpomalení pc, jako že jsou systémové, nebo prostě že je pc potřebuje. Tak to je dobře, že se pc zrychlí. MOC moc díky. Slovník nepotřebuju, to nějak přeložím :)) Můžete LOCK

Obrázek uživatele Honza

Jak si přeješ LOCK