nefungují automatické aktualizace

Mám problém s automatickými aktualizacemi.Po instalaci legálních XPéček,mi nejdou stahovat aktualizace,na liště je ikona stahování automatických aktualizací,ale už je tam delší dobu jen 23 procent a nehýbe se to.V centru zabezpečení mám doporučené nastavení a když jsem zkoušela spustit services.msc,tak je tam pouze Služby místní počítač a jinak nic.Používám prohlížeč Mozilla Firefox a mám Microsoft Security Essentials.
Díky za pomoc.solangei

Obrázek uživatele harry

Zkus start-programy-windows update (přes internet explorer), potom zvol Vlastní
Pokud to nepůjde, dej vědět.

Obrázek uživatele solangei

Průšvih je v tom,že mi vůbec nenaběhne Internet Explorer,po kliknutí na ikonu se objeví hláška,že v aplikaci došlo k problému atd. a tak pořád odesílám hlášení o chybách a nic se neděje.jako výchozí prohlížeč mám nastavený Firefox a ten mi to po instalaci XP dělal asi 3 týdny taky,tedˇuž spadne jen občas.Zkusím ještě poslat log na viry.cz,ale nemělo by tam nic být,dělala jsem kontrolu i SpyBotem a bylo to v pohodě.

Obrázek uživatele harry

takže pokud máš internet explorer 8, odinstaluj, projeď systém CC Cleanerem, restartuj pc, stáhni si z microsoftu instalačku IE8-CZ a pusť instalaci. Pokud máš internet explorer 7, tak projeď pc tím cleanerem, resni PC a pusť staženou instalaci IE8-CZ. A pokud aktualizace nepůjdou ani přes windows update, bude třeba si stáhnout software, který resetuje nastavení automatických aktualizací v XP. Ten ti pošlu, čekám na odpověď. Ahoj


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.