MS Removal Tool-prosím...jak se toho zbavit???

Dobrý den...dnes se mi do PC dostal...ani netuším jak...program MS Removal Tool. Nevíte někdo prosím jak se jej zbavit. Já už vůbec nevím....

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, ve startu/všechny programy asi adresář s uninstal neni, když se ptáš. Pak můžeš v ovládací panely hned spustit v položce programy akci odinstalovat programy, tam najdeš všechen nainstalovaný SW.

Obrázek uživatele gogo999

Kouknu se ještě do těch ovládacích panelů,ale myslim že to už sem taky kontroloval a že tam,stejně jako ve startu,taky neni. Blokuje to všechny antiviry a podobné programy....počítač víceméně funguje pouze v nouzovém režimu.

Obrázek uživatele Michal Čížek

ten prográmek neznám, ale nejspíš se také spouští po startu pc, tak zkus také mrknout do start všechny programy a po spuštění, jestli tam nesídlí zástupce. Nebo použij regclener http://www.slunecnice.cz/sw/regcleaner/ bude tě zajímat složka START UP tam by měl sidlit odkaz na spuštění toho programu, zašktniho a v pravém dol rohu odstran, v programu se dá nastavit i čeština.

Obrázek uživatele gogo999

Já to zkoušel už v ccleaneru....taky tam neni...

Obrázek uživatele Michal Čížek

pak sem nakopíruj jako text výsledek hijackthisu http://www.pcporadenstvi.cz/storage/software/systemove_utility/hijackthi... , mrkneme se co vše je spuštěné a co by tam nemělo být.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.