Čistka (*VYŘEŠENO*)

Potřeboval bych poradit, je tomu 2 dny co PC pracuje o hodně pomalu, všiml jsem si toho když jsem hrál hry přes internet - nízke fps, ping je v pořádku, PC jsem projel CCleanerem, sice se to zlepšilo ale není to jako dříve, můžete mi poradit co bych ohl ještě udělat, přeinstalovávat widle se mi teď nechce, možná až skončí semestr a budu mít čas. Mám W7. Děkuji.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, seš si vědom nějakých instalací, nebo aktualizací? Zkus vyčistit registr, zminimalizovat co nejvíce spouštění zbytečností po startu systému, zkus reg cleaner. Nebo prostě udělej návrat bodu v čase, ve W7 to je obnovit počítač do dřívějšího stavu, vyber datum před několika dny a nech pracovat.

Obrázek uživatele Nighty

Instaloval jsem program na zálohování dat (měl to být jiný program), hned jsem ho odinstaloval, to byl asi ten den kdy to začalo. Prosím tě jak se čistí registry a zminimalizování spouštění těch aplikací při startu PC, to stačilo napsat do spustit nějaké heslo a otevřelo se to okno kde se to dělalo, ale to už si nepamatuji.

PS: Teď jsem si všiml, když jsem nainstaloval reg cleaner, že je tam jsou i ty startovací programy, ale nevím co z toho dát pryč.
http://imageshack.us/a/img18/3097/beznzvuzv.png. Tak teď jsem si to našel i v PC, už jsem něco zakázal, ale nevím třeba jestli můžu zakázat třeba ten quick time, nebo javu:http://2i.cz/4e055872a1

A ještě bych měl jeden dotaz, který se netýká přímo tématu, a to jak se můžu dostat při spouštění W7 do booto (modrá obrazovka, neboť neý mi najedou W7, tak mi klávesnice nefunguje - USB.

Obrázek uživatele Michal Čížek

ten obrázek je černej, spust reg cleaner, dá se nastavit čeština, jdi do zíložky START UP a udělej screen, jinak bych nechal spouštět po startu jen eset catalyst a toho správce zvuku, ostatní se dá spouštět ručně.
Registr vyčisti v reg cleaner NÁSTROJE - ČIŠTĚNÍ REGISTRU - SPUSTIT VŠE až to doběhne dej výběr VŠE a vpravo dole odstranit vybrané.
Do biosu se nejspíš bez PS/2 klávesnice nedostaneš, pokud nemáš nějakou ani né rok starou desku.

Obrázek uživatele Nighty
Obrázek uživatele Michal Čížek

používáš Rocket dock? Kromě ccc bych smazal všechno, vždy se to dá spustit ručně, možná ještě to suite nechat

Obrázek uživatele Nighty

Tak jsem projel a vymazal registry a jede to zatím tak jako minule. Díky

Obrázek uživatele Michal Čížek

:)) tak to jsem rád