Zvýšení výdrže na Asus EEE PC 1201NL

Mám na školní potřeby prcka EEE PC 1201 (alza, kde je kupovaný, tvrdí 1201NL, ale to mi pak nesedí podle parametrů s oficiální stránku)

Jak ho co nejlépe nastavit pro největší možnou výdrž na baterii? Aktuálně mám jas monitoru jeden stupeň před minimem (to už je téměř neviditelný) a nastavený přes ten program SUPER Hybrid engine, úsporný mod a trochu očesané vziuální efekty, ale pořádně nevím co vypnout můžu a co ne.

Poradí mi někdo?

Případně teď tam mám originál baterku 4 400mAh ... prodávají se i větší než 5 600 což jsem našel tady http://www.mobilnidily.cz/baterie-pro-notebooky-asus-asus-eee-pc-1201-ul... nebo jsem hledal dobře a větší ještě není?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak já mám něco ještě trochu slabšího od Fujitsu, jedu na minimální jas, pokud slunce nesvítí, tak je to krásně vidět.. jedu také tak, že Atom procesor mám omezen, aby jeho maximální výkon byl jen 25% a nic víc, v nastavení řízení spotřeby W7 mám všecko na šetření, kromě síly WiFi, kterou teda používám jen občas.. samozřejmě mám i durhý mód, který je naopak nastaven na plný výkon.. žádné speciální utilitky třetích stran nepoužívám, Fujitsu žádnou nedodává.. když popíšeš co je v té utilitě od ASUSu, nebo dáš screen, kouknem co se vyplatí a co ne..
s tou 5600mAH si přidáš nanejvýš hodinu času, nevím, jaký to má při té ceně smysl..do toho mého, kde mám 2200mAH a dám 4 hodiny, by 5600, kteoru jsem taky viděl, ale v americe, byla sakra rozdíl, blížící se k 10 hodinám..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.