Ztrata oddilu

Zdravim, mam externi disk 500 GB. Mel sem na nem puvodne FAT16, tu sem preved na FAT32 a nasledne na NTFS. Coz bylo vpohode a fungovalo jak ma.

Az sem si jeden den chtel udelat novy oddil HFS+, tak sem Shrinknul ten NTFS ve Windows Disk Manageru a na volnem miste udelal FAT32 s tim ze to na Macu preformatuju na HFS+, jenze to na macu neslo, tak sem ten FAT32 v Disk Manageru smazal a zpet Extendnul ten velky NTFS na cely disk.

A nekdy v te dobe sem zjistil ze na jednotce co byla prirazena k tomu NTFS nic neni. Data pryc. Tak sem rebootnul do GParted a zase udelal Shrink. V te dobe sem si vsiml, ze disk ma i GDT (GUID) oddil asi 200 MB ale nevim jestli tam byl predtim nebo ne. Tak sem to NTFS shrinknul, ale pri tom se rozhodl GParted mi to cele posunout asi o 100 MB doprava. Nakonec sem ve volnem miste udelal primo HFS oddil v GParted. V Macu pak naformatoval na HFS+.

Vsecko v pohode ale nemam puvodni data z NTFS oddilu. Nejaky raw zpusob jak je ziskat z disku? Tusim ze oddil (tabulku souboru) jako takovy uz neobnovim. Zkousel sem nejaky Advanced Partition Recovery a nic moc... Recuva potrebuje pismeno disku, ale dal sem scannovat a este scannuje.

Hm?

Dik moc za rady!

Obrázek uživatele tatik

Doufat.
Jak dopadla recuva?

Obrázek uživatele kexik

Nic moc :D nasla nejake treba mp3 ktere byli ale kousky videa... u spousty souboru hlasi ze ma spatny rozsah sektoru a vetsina souboru nema ani cestu. Takze to snad ani nema cenu obnovovat v takovem "rawu". Nastesti sem tam nemel zivotne dulezita data.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.