ztráta fotografií

Prosím o radu. Měl jsem na disku C v dokumentech uložený fotky (dovolená apod.) připravený k vypálení. Jenže jsem zjistil, že fotky, který jsem měl podle témat rozdělený do různých složek jsou pryč. Zůstali mně tam prázdný složky. Zkoušel jsem "vrátit počítač v čase" aspoň o tejden, kdy tam ty fotky ještě na 100 procent byly,ale nepomohlo to. Zkoušel jsem asi 3 programy na obnovení smazaných dat. Fotky to našlo, jenže když jsem je dal obnovit, tak nešly otevřít v žádným programu. Počítač jsem projel antivirákem i spyware nukerem a nic to nenašlo. Neví někdo, co se mohlo stát? Za každou radu předem moc děkuju.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý den,
nějaka udalost či spojitost proč se Vám smazaly jenom ty fotky?
Každopadně zkuste http://www.pcporadenstvi.cz/rmf-obnova-smazanych-souboru sice jste to už zkoušel s podobnym programem, ale pro jistotu. V čem otvírate fotky? Virem to nebude, ten by se zaměřil komplexně na pc ne na fotky.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Děkuju za ten program. Zkusím ho. Na prohlížení používám základní program na prohlížení obrázků s příponou JPG. Nevím, jak se jmenuje. Pak jsem ještě zkoušel prohlížeč obrázku z nera a photoshoop.

Obrázek uživatele Honza

Pokud zjistíme v čem to ten program uložil a jestli to má správnou velikost, tak určitě dojdeme k tomu, že to pomocí něčeho otevřeme a své fota budete mít zpátky.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Bohužel ten program nepomohl. Nenašel žádný fotky, který jsem měl uložený. A ještě jedna, možná důležitá věc. Mám takovej dojem, že se ty fotky ztratili při instalaci Atlas ICQ 6. Nebo aspoň po instalaci jsem to zjistil. Nevím, jestli to může mít souvislost.

Obrázek uživatele Honza

Tak tedy ještě to zkuste s tim Vaším prvním programem a zkusíme přijít na to, v jakém programu by to šlo otevřít. Spojitost icq a fotek nevidím, to by nemělo mazat soubory uživatele, nemyslím, že to pomůže , ale tedy to icq odinstalujte, kouknete, co to udělalo a znova nainstalujte.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.