vypalování v NERU

Dobrý den,
mám připravenou prezentaci fotek podloženou hudbou v power pointu k vypálení na DVD. Když ji ale vypálím na disk v NERU a v nabídce zvolím vytvořit datové DVD, tak se mi to na disk přenese, ale hraje to jen v PC, když dám disk do DVD přehravače, tak mi to píše tuším NO AUDIO . . . a přehrávat prezentaci to nezačne. Copak dělám špatně?

Děkuji za odpověď a Váš čas.
Hezký den
Markéta

Obrázek uživatele Jiří Moos

Vypaluješ .ppt soubor? Takový formát neumí DVD přehrávač přečíst.. Nejlepší bude vytvořit z prezentace video, třeba v Movie Makeru a to potom vypálit jako Video DVD (moderní přehrávače přečtou video i když bude vypálené jako klasické datové DVD).

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Souhlasím s Mozkem, viz třeba tento náš návod: http://www.pcporadenstvi.cz/microsoft-photo-story-tvorba-videa-z-fotogra...

Obrázek uživatele venda

Díky moc za rady, ano soubor je .ppt. Teď jsem si zkoušela stáhnout W Movie Maker, ale při instalaci mi hází hlášku" This product only runs on Windows Vista . ."
Omlouvám se za "nablblost" ale s počítačem si moc nerozumím . . .
Děkuji

Obrázek uživatele Jiří Molnár

V pořádku, nic se přeci neděje. Zřejmě jste si chtěl stáhnout "Live Movie Maker". Ten si myslím, že pod Windows XP nefunguje. (Ale stahovat si jej navíc nemusíte, Windows jej má integrovaný v sobě - najdete jej v nabídce Start - Všechny programy - (a tuším že) příslušenství.

Ale být vámi, pročetl bych si návod, který jsem vám zaslal v předchozím příspěvku, a stáhl si program PhotoStory, ve kterém se vám bude s obrázky dle mého názoru pracovat lépe.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.