vypalovani prosim uz si nevim rady

Dobry den, mam pc hal 3000, 2 jadro 4GB DDR2 A WINDOWS vista 64 bitu.
V tomto pc dam kopirovat dvd a i s vypylenim na dvd je celkovy cas cca max 10 min.
koupil jsem nove pc procesor - AMD athlon II quadcore S4 630 2,8Ghz,2MB s.AM3
ZAKLADNI DESKA - MSI C770-C45,s.AM3 AMD770, 4DDR3,6xSATA, 3PCI,GLAN
OPERACNI PAMET - Zeppelin RAM DDR3 2 GB 1600MHz
GRAFICKA KARZA - PALIT GT S250 512MB DDR3 GREEN PCI-E DVI-I HDMI
PEVNY DISK -HDD SAMSUNG 1 TB HD 103SI/32MB/SATA300
WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32-BIT.
V tomto pc dam kopirovat dvd a BEZ vypylenim na dvd je celkovy cas cca 15 min.+ VYPYLENI NA DVD, to trva stejne jako v pc hal 3000.
tento pc podporuje i 64 - bit. sistem
toto pc jsem zakoupil v znackove prodejne pocitacu bez windowsu po 14 dnech jsem ho odnes spet do prodejni at tam nainstalujou win. 7 to udelaly ale daly tam WINDOWS 7 HOME PREMIUM 32-BIT. vse v pc slape jak hodinky jen to kopirovani ne.
muze to teda bit tim sistemem ze tam je 32-BIT misto 64 bit. skouseno kopirovani v NERU 8 , NERO 9, ASAMPOM , A CLONE DVD VSUDE STEJNY VYSLEDEK predem moc dekuji za odpoved dekuji tomas

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nějak nechápu, kde je problém, nikde nevidím, že by vypalování nešlo vůbec, když trvá určitou nespecifikovanou dobu..

kde je tedy problém? můžeš to popsat trochu logičtěji a pochopitelněji, než teď? dělal jsi nějaké čachry se systémy? nebo jsi tam těch 14 dní neměl žádný systém?

Obrázek uživatele tomkat

prvnich 14 dni jsem tam mel xp kopii a myslel jsem ze je to tim tak jsem koupil orginal WIN.7 32 BIT
jedna se o to ze dvoujadrove pc s vistou 64 bitu skopiruje film i s vypylenim do 10 min a ctirjadrove pc s vindowsem 7 32 bitu skopiruje stejny film za 15 min + 5 min vypyleni to je rychle

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

no nemusí mít stejné mechaniky.. záleží na chopnostech mechaniky - jak rychle umí číst.. pak také, jak rychle je původní dvd vypáleno a také jak rychle lze poté vylaovat na čisté DVD.. pokud tomu tak je při 100% stejných podmínkách, budeme hledat problém..

Obrázek uživatele TOMQEY

100% to je tím,že máš 32 bitovou kopii.Dej tam 64 bitovou kopii a uvidíš,že to bude tak samo jako na Hallu.Nemůžete srovnávat 32 bitu se 64 bitovým systémem.To je můj názor.

Obrázek uživatele tomkat
[43130] v

Tak toto byla jedna z možnosti co jsem si myslel ale nejsem si tim jisty, windous jako windous. Nechce se prosim k tomu ještě někdo vyadrit dekuji Tom.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

to TOMQEY: to tedy nevím.. 32bit OS vlastním poměrně dlouhou dobu a nelze říct, že by něco neuměly, tedy ne něco, co je implicitně psáno pro 32bit OS.. nemylsím si, že (pokud tam není nějaký bug) by kernel něco ovlivnil, myslím že spoustě 32bit uživatelům vše funguje.. ale za zkoušku nic nedáme..

Obrázek uživatele Jiří Moos

I kdyby byl 64bit trochu rychlejší, tak to nemění nic na rychlosti kopírování/přesouvání souborů a už vůbev ne na rychlosti vypalování - za to může prakticky jedině mechanika, jak říkal TOBiAS.

Obrázek uživatele TOMQEY

Tak tvrdíš,že je to vypalovačkou,ale jestli jsem to dobře četl tak on nemá problém z vypalovaním,to tam píše,že mu to vypaluje na obou stejně.Takže mechaniky by měly být stejné.Používám os 32 a os 64,rozdíl je znát.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.