vypalování filmů na dvd

Dobrý den.
Mám takový problém. Když kopíruju nějaký film, a chci ho vypálit na DVD, tak se mi normálně vypálí, ale poté mi nejde v DVD přehrávači přehrát. Nevíte někdo, co s tím může být, a jak by se to dalo opravit? Dříve mi vše fungovalo normálně... Počítačům moc nerozumím, takže ani nevím, jaké další informace bych měla uvést. Tak se dyžtak ptejte... Hlavně mi někdo prosím poraďte.....

Obrázek uživatele Jiří Moos

Pokud vypalujete přes Nero, tak to má přímo mód vypalování pro DVD přehrávače. Jmenuje se to myslím "Vytvořit Video DVD" nebo tak nějak - to je video bez menu. Pokud chcete vytvořit i menu, tak můžete použít třeba ConvertXToDVD.

Obrázek uživatele Ch.Ivca

filmy vypaluji přes ImTOO DVD Creator. Dříve jsem používala DVD Shrink, ktarý mi po zkopúírování filmu ihned DVD vysunul, aložila jsem tam prázdné, a hned se začalo vypalovat. Když jsem DVD shrink stáhla a nainstalovala znovu, tak mi film pouze zkoopíroval, ale už nevypálil. Na vypalování jsem zkoušela i Clone DVD a Nero, ale vždyto dopadlo stejně... DVD v přehrávači nejde přehrát. Všimla jsem si, že se mi v Tento počítač objevila Jednotka DVD-ROM s vysokou hustotou záznamu. Nemůže to s tím mít třeba něco společného?

Obrázek uživatele Jiří Moos

Jednotka z vysokou hustotou záznamu je pravděpodobně virtuální mechanika nainstalovaného programu pro práci s DVD. Co máte za přehrávač??

Obrázek uživatele Ch.Ivca

Mám Thomson. Ale všechny dříve vypálené filmy mi tam přehrát jdou...

Obrázek uživatele Jiří Moos

Mohla se poškodit mechanika. Na PC ty videa přehrát jdou?

Zkuste nainstalovat znovu to Nero a vypálit video jako "DVD Video".

Obrázek uživatele Ch.Ivca

ano, v PC přehrát jdou...

Obrázek uživatele Honza

A podporuje ten přehrávač plusová i mínusová média ? Jen pro kontrolu, zda ted nevypalujete na pluska a ten on nepřehrává....

Obrázek uživatele Ch.Ivca

přehrávač podporuje i pluska i mínuska

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a jak jsi na tom s rychlostí vypalování? "obyčejnější" přehrávače nepřehrajou rychle vfypálené DVD, takže filmy pal na minimální rychlost, 4x nanejvýš..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.