video ktore nejde vymazat (*VYŘEŠENO*)

mam taky mensi problem pred nedavnom som si kupil jeden casopis v ktorom je dvd priloha a vzdi tam su srandovne vydejka no a jedno z nich som stiahol do laptopu ktore teraz nejde prehra format toho videa je mp4 velkost 8MB a vdy ked zapnem pc tak mi hned vyhodi hlasku prieskumnik prestal spravne pracovat a cela plocha sa mi restartne asi 20x za sebu mi to tam vyhodi jak ho mam odstrant?
vo pred dakujem

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Tento problém moc dobře znám. Za vším bude miniaturizace ikony, která umožní náhled videa. Potřebujeme se dostat do možností složky -> tedy Start - Ovládací panely - Možnosti složky - Zobrazení - zaškrtnout "Vždy zobrazovat ikony, nikdy ne miniatury".

Po této operaci byste již měl být schopný na video kliknout a vymazat jej... :???:
Pak si můžete volbu zase odškrtnout...

Obrázek uživatele borisss

no problem nic take tam nemam
mam tam jedine vždy zobrazovat ikoni namiesto minijatur

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Ano, však to je ono. Zaškrtnul jste to a zkusil pak na video kliknout a vymazat?

Obrázek uživatele borisss

ano skusil ale stale mi to ukazuje premiestnuje sa do kosa mozem to mat aj celu noc zapate a stale to bude premiestonvat. Nejaky soft by na to nebol?

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Než budeme zkoušet nějaký soft, zkuste se přihlásit do Windows přes nouzový režim - po zapnutí PC držet klávesu F8 - stav nouze - přihlaste se a dotyčný soubor vymažte!

Obrázek uživatele borisss

dakujem vam velice pekne uz ho tu nemam uz mi to slo na nervy dakujemza pomoc ten nuzovy rezim pomohol a ani sa mi uz nerestartuje plocha dakujem