Větráček na CPU (*VYŘEŠENO*)

Ahoj chtěl bych se zeptat na něakej dobrej větrák na procesor Socket-AM2 mám něaké vyhlídlé nechtel bych zas moc drahej protoze za něakou chvilku budu mit novou sestavu tak čim levnější tim lepší ale musí chladit :) tady je něakej kterej se mi docela zamlouvá
: http://www.alza.cz/arctic-freezer-13-d200569.htm

Eště se mi docela líbyl vzhledem tenhle ale ten bude asi slabej :D
: http://www.alza.cz/xigmatek-apache-cd901-ii-cooler-d238218.htm

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Zejména záleží na tom, co s ním chceš chladit.. Ale pokud nebudeš ten chladič chtít nechat tady, tak se bude dát pak použít i do nové sestavy - takový Gelid Tranquillo

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Noto jsem teť nepochopil cos napsal :D chci s nim chladit procesor skupina SocketAM2 asi ten větrák chci jen na tento Pc nevim jestly budu mit stejnou zakladovku takze to chci jen na chvilku tak do vanoc :D a byl by z tehlech nakej dobrej co sem poslal a co je "Gelid Tranquillo" toje meno tOho vetracku ??

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

No, záleží jestli máš výkonný 4jádrový proecsor, nebo malé dvou/jednojádro, kterému stačí pár vrtulek.. Tohle je chladič pro opravdu výkonné procesory..
Ano, je to jeho jméno..

Obrázek uživatele Aerox

No já mám 2 jádro takže jakej bys mi doporučil jen do vánoc nejlépe z alzy :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Freezer 7 Pro by bohatě stačil, ale i nejlevnější Freezer 13, nebo třeba Cooler Master Hyper 212+.. Tady je to víceméně jedno..
Ale pokud neplánuješ taktovat, bohatě ti stačí BOX chladič - ten malý, co tam je. Tenhle bude o něco chladivější a o hodně tišší (v zátěži), ale tak markantní smysl to mít nebude..

Obrázek uživatele Aerox

a tenhle by stačil tamtenhttp://www.alza.cz/xigmatek-apache-cd901-ii-cooler-d238218.htm tamtem je nedostupnej nebo jestli nakej kterej staci najdes prosim posli www :) dik

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Rozhodně bude tišší než to co tam máš, ale že by se ta investice vyplatila se říct nedá..

Obrázek uživatele Aerox

:) Tak já nevím jakej pošleš mi něakej prosím ?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Já bych tam dal http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46778 nebo něco podobné konstrukce, ale tohle je docela solidní chladič, možná až moc pro dané potřeby.. Faktem je, že než větrák za 300 to se nevyplatí ani kupovat a lepší je zase škoda nekoupit už takovej pořádnej, kterej by se dal zužitkovat v novej sestavě..

Obrázek uživatele Aerox

:) Tak já vemu tenhle našel sem ho na alze takže super :) a tenhle by se teda dal použít i v nové sestavě ?

Obrázek uživatele Aerox

Já bych radši neakej jen na tuto sestavu natu novou chci uplne neco jiného http://www.alza.cz/xigmatek-apache-cd901-ii-cooler-d238218.htm
tohle by nešlo ? nebo nevím :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jojo, al ten xigmatek by to přežilo.. Ale mezi ním a BOXem už není takový rozdíl ve výkonu, pouze v hlučnosti - je tišší..
Ten Thermaltake je takový mezník, na lepší 4jádro už se nehodí... Takže vem tenhle..

Obrázek uživatele Aerox

Tak jo já beru tenhle :) do vánoc to vydrží :D Dík za radu :)